Da li ste primetili da neke poznate ličnosti imaju decu koja neverovatno liče na njih? Sećam se kada je javnost shvatila da je ćerka Reese Witherspoon porasla i svi su se zgranuli jer je ista majka! Logično je da će ličiti, ali baš toliko, niko nije mogao da veruje. A ovo su još neke celebrity majke i ćerke koje su gotovo identične.

Reese Witherspoon & Ava Philipe

Pošto smo ih već spomenuli na početku – ima smisla da lista otpočne uz njih. Reese Witherspoon je glumica sa impresivnom karijerom. Pored toga što smo odrasli uz njene filmove, sada možemo da uživamo i u projektima na kojima radi iza objektiva. Naravno, ova sjajna žena se oprobala i u ulozi majke – što je dokazala da, takođe, radi savršeno. Njena najstarija ćerka Ava Philipe je identična kopija svoje majke, u šta se možete uveriti i sami.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Pročitajte i ovo: Ovo su najzgodniji mladi glumci Holivuda!

Cindy Crawford & Kaia Gerber

Od kada se Kaia Gerber, ćerka Cindy Crawford, po prvi put pojavila na pisti – očarala je modnu industriju. Naravno, bilo je neminovno da će se to desiti, jer ipak – ona je ćerka jedne od najpoznatijih manekenki svih vremena. Sada imamo priliku da vidimo i kako Kaia rekreira neke od iconic lookova svoje majke, što nam dodatno dokazuje da geni nisu šala.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cindy Crawford (@cindycrawford)

Lisa Bonet & Zoë Kravitz

Da li sam ja jedina osoba koja nije znala da je Lisa Bonet majka Zoë Kravitz? Okej… Ja sam to skoro shvatila i to tako što sam videla Lisu na nekoj fotografiji i prokomentarisala kako jako liči na Zoë Kravitz, a onda mi je rečeno da Zoë, zapravo, liči na Lisu – jer joj je ona majka! Zar nisu iste?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели lisa bonet fanpage (@lisasbonet)

Jennifer Lopez & Emme Lopez

Jennifer Lopez je jedna od onih glumica i pevačica za koju apsolutno svako zna. Prosto, čak i da živiš pod kamenom – i tamo ćeš čuti za nju. Tokom njene višedecenijske karijere ispratili smo mnoge faze u njenom privatnom životu. Pored toga što smo pratili romantičnu vezu nje i Bena Afflecka, mogli smo da ispratimo i njen brak sa višestruko nagrađivanim pevačem Marcom Anthonyjem sa kojim ima dvoje dece. Emme Maribel Muñiz je savršeni miks oca i majke, ali ipak – malo više liči na JLo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo)

Demi Moore, Rumer, Tallulah & Scout

Demi Moore je iznedrila tri iste osobe kao što je ona. Identične. Iako su se Bruce Willis i Demi Moore razveli pre nekoliko godina, i dalje su u kontaktu i često ih možemo videti zajedno, naravno, sa decom. Sve tri su pošle stopama svojih roditelja, što potpuno ima smisla.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Moore (@demimoore)

Gwyneth Paltrow & Apple Martin

Apple Martin je ćerka Gwyneth Paltrow i koliko god da pokušavamo da svarimo tu informaciju – ona je istinita. Ne zbog toga što Palthrow i Martin nisu lep par, nego zato što se čini kao da su bili zajedno u nekom drugom životu. Apple Martin je zaista preslikana verzija svoje majke. Još uvek je nismo videli na malom ekranu, ali verujemo da će se i to uskoro desiti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Pročitajte i ovo: 10 najuticajnijih prijateljstava u svetu mode

Naslovna fotografija: instagram.com/cindycrawford

Milica Antić

Comments