Hot topics

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

1/2

Nisu to neke karakterne mane i slabosti, svi ih imamo, pa se nekako uklapamo, tolerišemo, trpimo. Skoro svaka žena je sklona da guši muškarca, bila toga svesna ili ne, a oni su programirani da se opiru, ako osećaju da ih nešto pritiska i guši. Ovo su alarmi visoke frekvencije, koji u muškarcima aktiviraju mod “beži i spasavaj se”, kao što one “zujalice” rasteruju komarce.

View this post on Instagram

You are my love story 😍 . It took me 9 months to let Ivo enter into my life. To let me lose in love for him. I didn’t believe in love. I always thought that love only served to make us suffer. When he started sending me messages, I thought he was one more, that he had left a relationship and wanted to distract. I didn’t care much. But the truth is that he fidget me, and it annoyed me so much 🙈😂 Until that 9 months later, he got tired of fighting and started not calling me that much. At that point I began to think that I might be missing my opportunity, that it could be Love knocking on my door and I was just letting it go. I gave him an opportunity, and until this day we are living this beautiful love. The love of our lives 🥰 . This to remind you to take chances. Often the opportunities knock at the door and, out of fear, we let them go. Risk it! Life doesn’t wait for you. The right time is right NOW ✨ . PT: És a minha história de amor 😍 . Demorei 9 meses a deixar que o Ivo entrasse na minha vida. A deixar-me perder de amores por ele. Não acreditava no amor. Sempre achei que o amor só servia para nos fazer sofrer. Quando ele me começou a mandar mensagens achei que era mais um, que tinha saído de uma relação e se queria distrair. Não lhe liguei muito. Mas a verdade é que ele mexia comigo, e isso irritava-me tanto 🙈😂 Até que 9 meses depois, ele cansou-se da luta e começou a não me ligar tanto. Nessa altura comecei a pensar que podia estar a perder a minha oportunidade, que podia ser o Amor a bater-me à porta e eu a deixá-lo ir. Dei-lhe uma oportunidade, e até hoje vivemos este lindo amor. O amor das nossas vidas 🥰 . Isto para te lembrar de arriscares. Muitas vezes as oportunidades batem-nos à porta e, por medo, deixamos-as ir. Arrisca! A vida não espera por ti. O momento certo é AGORA ✨ . . #rome#roma#italy#italy🇮🇹#igersitaly#italy_vacations#couplequotes#discoveritaly#couplegoals#kiss#kisses#love#onewayticketrip

A post shared by Carina & Ivo (@onewayticketrip) on

Nemaš prijatelje (on ti je sve)

Dočepala si se muškarca, jeeeee! I sad je on tvoje sunce, mesec i zvezde i nemaš druga posla nego da se mešaš u njegov elementarni sjaj. Ali, sunce, mesec i zvezde sijaju i bez tvog uplitanja, nadzora, pomoći, pa čak i bez ikakvog obzira na tvoje postojanje, a ti bi verovatno htela da sijaju samo za tebe. Koliko god da ste zaljubljeni, svako od vas treba da ima svoj život (i svoj nezavisni i nepomićeni sjaj), da ne biste ugušili jedno drugo. Sad, ako ti nemaš sebe i svoj život, pa ti je partner smisao života, verovatno ćeš pre ili kasnije morati ponovo da tražiš smisao.

Posesivnost i ljubomora

Slično kao i preterana vezanost i pažnja, posesivnost i ljubomora guše, nerviraju, truju i vređaju partnera. Osim toga, ovaj oblik ponašanja ukazuje na labilnost ličnosti, emotivnu oštećenost, psihološke probleme. Radite na sebi, umesto što davite partnera.

I preterano slanje poruka muškarci shvataju kao oblik kontrole i dosađivanja, jer, vi očekujete da vam odgovori, a ako ne odgovori odmah, onda mora da objašnjava zašto nije odmah odgovorio… Neki muškarci nemaju problema sa dopisivanjem, ili ga i sami koriste kao oblik kontrole, ali neki su baš alergični na vašu potrebu za komunikacijom. Zna on da ti misliš na njega, ne moraš stalno da ga podsećaš na sebe.

Tepaš mu kao detetu

Imena od milja i tepanje može da bude slatko, ali ako se njemu to ne sviđa, para mu uši i izaziva loše asocijacije, odustani. Osim toga ne želiš da budete onaj par od koga se svima u društvu prevrće stomak. Ponašaj se prema njemu kao prema muškarcu, a ne kao prema detetu.

Editors choice