Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/2

Nisu to neke karakterne mane i slabosti, svi ih imamo, pa se nekako uklapamo, tolerišemo, trpimo. Skoro svaka žena je sklona da guši muškarca, bila toga svesna ili ne, a oni su programirani da se opiru, ako osećaju da ih nešto pritiska i guši. Ovo su alarmi visoke frekvencije, koji u muškarcima aktiviraju mod “beži i spasavaj se”, kao što one “zujalice” rasteruju komarce.

View this post on Instagram

You are my love story 😍 . It took me 9 months to let Ivo enter into my life. To let me lose in love for him. I didn’t believe in love. I always thought that love only served to make us suffer. When he started sending me messages, I thought he was one more, that he had left a relationship and wanted to distract. I didn’t care much. But the truth is that he fidget me, and it annoyed me so much 🙈😂 Until that 9 months later, he got tired of fighting and started not calling me that much. At that point I began to think that I might be missing my opportunity, that it could be Love knocking on my door and I was just letting it go. I gave him an opportunity, and until this day we are living this beautiful love. The love of our lives 🥰 . This to remind you to take chances. Often the opportunities knock at the door and, out of fear, we let them go. Risk it! Life doesn’t wait for you. The right time is right NOW ✨ . PT: És a minha história de amor 😍 . Demorei 9 meses a deixar que o Ivo entrasse na minha vida. A deixar-me perder de amores por ele. Não acreditava no amor. Sempre achei que o amor só servia para nos fazer sofrer. Quando ele me começou a mandar mensagens achei que era mais um, que tinha saído de uma relação e se queria distrair. Não lhe liguei muito. Mas a verdade é que ele mexia comigo, e isso irritava-me tanto 🙈😂 Até que 9 meses depois, ele cansou-se da luta e começou a não me ligar tanto. Nessa altura comecei a pensar que podia estar a perder a minha oportunidade, que podia ser o Amor a bater-me à porta e eu a deixá-lo ir. Dei-lhe uma oportunidade, e até hoje vivemos este lindo amor. O amor das nossas vidas 🥰 . Isto para te lembrar de arriscares. Muitas vezes as oportunidades batem-nos à porta e, por medo, deixamos-as ir. Arrisca! A vida não espera por ti. O momento certo é AGORA ✨ . . #rome#roma#italy#italy🇮🇹#igersitaly#italy_vacations#couplequotes#discoveritaly#couplegoals#kiss#kisses#love#onewayticketrip

A post shared by Carina Pinheiro & Ivo Filipe (@onewayticketrip) on

Nemaš prijatelje (on ti je sve)

Dočepala si se muškarca, jeeeee! I sad je on tvoje sunce, mesec i zvezde i nemaš druga posla nego da se mešaš u njegov elementarni sjaj. Ali, sunce, mesec i zvezde sijaju i bez tvog uplitanja, nadzora, pomoći, pa čak i bez ikakvog obzira na tvoje postojanje, a ti bi verovatno htela da sijaju samo za tebe. Koliko god da ste zaljubljeni, svako od vas treba da ima svoj život (i svoj nezavisni i nepomićeni sjaj), da ne biste ugušili jedno drugo. Sad, ako ti nemaš sebe i svoj život, pa ti je partner smisao života, verovatno ćeš pre ili kasnije morati ponovo da tražiš smisao.

Posesivnost i ljubomora

Slično kao i preterana vezanost i pažnja, posesivnost i ljubomora guše, nerviraju, truju i vređaju partnera. Osim toga, ovaj oblik ponašanja ukazuje na labilnost ličnosti, emotivnu oštećenost, psihološke probleme. Radite na sebi, umesto što davite partnera.

I preterano slanje poruka muškarci shvataju kao oblik kontrole i dosađivanja, jer, vi očekujete da vam odgovori, a ako ne odgovori odmah, onda mora da objašnjava zašto nije odmah odgovorio… Neki muškarci nemaju problema sa dopisivanjem, ili ga i sami koriste kao oblik kontrole, ali neki su baš alergični na vašu potrebu za komunikacijom. Zna on da ti misliš na njega, ne moraš stalno da ga podsećaš na sebe.

Tepaš mu kao detetu

Imena od milja i tepanje može da bude slatko, ali ako se njemu to ne sviđa, para mu uši i izaziva loše asocijacije, odustani. Osim toga ne želiš da budete onaj par od koga se svima u društvu prevrće stomak. Ponašaj se prema njemu kao prema muškarcu, a ne kao prema detetu.

Editors choice