Ako imate problem da za dragu osobu ili važnog poslovnog partnera izaberete nesvakidašnji i originalan poklon, HomeMade Company nudi rešenje – sjajne poslastice u luksuznom pakovanju, ukusa koji se pamte i sa prelepim dekoracijama.

HomeMade slatki pokloni mogu se kupiti u HomeMade prodavnicama koji su deo kafe poslastičarnica Coffee Room, i to na dve lokacije: u prizemlju Ušće Shopping Center-a, i u srcu Beograda, na adresi Topličin venac 17. Sedam dana u nedelji imate brzo rešenje “u poslednji čas“, uz maksimalan efekat poklona!

HomeMade prodajna mesta u Coffee Room-u osmišljena su sa ciljem da se omiljeni slatki proizvodi što više približe potrošačima i omogući brza i jednostavna kupovina proizvoda za poklon ili lično slatko uživanje, po “take away“ konceptu. Ponuda poklona omogućava dobar izbor kako za jednu osobu, tako i za veći broj ljudi, u različitim cenovnim kategorijama.

Deo slatkih poklona koji HomeMade Company izdvaja i preporučuje su poklon torte, Sweet Selection, Cocktail Selection i Home Made Macarons.

Poklon torte su idealan poklon – prosečna težina je 1 kg (8-10 lepih parčića), a u ponudi su četiri ukusa: Nugat, Monaliza, Čoko i HomeMade Cake, kao i široka ponuda definisanih dekoracija.Poklon torta spakovana je u luksuznu kutiju, laku za nošenje, a po želji se za kutiju može zakačiti i kartica sa porukom.Lep i ukusan poklon za svaku priliku!

Poklon torta Coffee Room: Mesto za slatke poklone DSC02806 Coffee Room: Mesto za slatke poklone DSC02880 Coffee Room: Mesto za slatke poklone DSC02891 Coffee Room: Mesto za slatke poklone DSC02954 Coffee Room: Mesto za slatke poklone

Sweet Selection je premijum proizvod HomeMade Company, a sadrži devet tortica – devet slatkih zalogaja, ukusa najboljih Home Made torti, majstorski dekorisanih i pažljivo upakovanih.

Sweet Selection Coffee Room: Mesto za slatke poklone

Poklon kutija Cocktail Selection sadrži 20 tortica, 20 savršenih slatkih zalogaja najfinijih ukusa, među kojima će svako pronaći više svojih favorita. Sočni i kremasti, lepo dekorisani i zgodni za konzumaciju, predstavljaju odličan poklon za veliko uživanje.

Cocktail Selection Box Coffee Room: Mesto za slatke poklone

Macarons je francuska poslastica za kojom ludi ceo svet, a HomeMade Company ih proizvedi po originalnim francuskim recepturama i od sirovina koje se uvoze iz Francuske.HomeMade Macarons proizvode se u 16 različitih ukusa: čokolada, vanila, pistaći, slana karamela, lavanda, lešnik, malina, borovnica, passion fruit, čoko-menta, kikiriki, kafa, čoko-narandža, home made cake, zelena jabuka i kokos. U HomeMade prodavnicama Macarons se mogu kupiti na komad ili u poklon kutijama sa 3, 5, 6, 9, 12, 15, 16 ili 36 komada, a izbor ukusa koji će se naći u pakovanju birate sami.

Macarons 5 Coffee Room: Mesto za slatke poklone Macarons 16 Coffee Room: Mesto za slatke poklone Macarons 36 Coffee Room: Mesto za slatke poklone

Najveći broj poklon proizvoda možete naručiti i direktno iz Home Made proizvodnje, na broj 060/300-32-44, a obezbeđena je i dostava na teritoriji Beograda. Za sve klijente kojima je lakše da naručivanje i plaćanje izvrše online, omogućen je i takav način kupovine, na adresi.

Za više informacija posetite sajtFacebook stranicuInstagram ili pozovite 060/300-32-44.

 

Comments