Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Sa fotografom Nemanjom Marašem u novoj video formi koju ćete od sada moći redovno da pratite na našem YouTube kanalu pod nazivom “Crno na belo” pričali smo o njegovoj profesiji fotografa, talentu, predstojećoj izložbi “Buđenje”, modnoj sceni u Srbiji, društevnim mrežama i svemu onome što čini njegov svet.

Nemanja Maras Wannabe magazine intervju Crno na belo: Nemanja Maraš, fotograf (VIDEO)

Ovaj fotograf nam je otkrio kako se njegova ljubav prema fotografiji, kao i većina stvari u životu, dogodila slučajno i sudbinski, kao i to koja vrsta fotografije ga najviše inspiriše. S obzirom na to da su portreti nešto u čemu najpre pronalazi sebe, Nemanja Maraš je odlučio da završi prvi deo projekta koji je započeo još 2009. godine i eto povoda za ovaj intervju. Stvarao ga je gotovo neprimetno, uz sve druge poslove i zamisli. Proteklih sedam godina beležio je trenutke buđenja svojih prijatelja, a onda je te portrete “sabrao” u svoju osmu samostalnu izložbu. Svi su nastali u jutrima, u trenucima kada nismo sigurni da li još uvek sanjamo, kad postajemo svesni stvarnosti… Pre prve jutarnje kafe, pre umivanja, pre bilo čega… To su oni delići vremena zabeleženi na filmu, sa idejom da se prevaziđe beleženje “maske”, već da se uhvati sama suština naše ličnosti, čista, sirova, krhka…

Izložba je planirana za 21. mart u galeriji “Dar-Mar”.

A kako izgleda njegovo buđenje i zašto smatra da Internet ipak može da otvori put kvalitetu, saznaćete u ovom intervjuu.

Nemanja Maras Wannabe magazine intervju 4 Crno na belo: Nemanja Maraš, fotograf (VIDEO)

Editors choice