Gledaš ga kako priča i kakve pokrete pravi i zamišljaš kakav je u krevetu, kakve face slaže i kako te dodiruje. Ne misliš da je nešto posebno, možda i nije tvoj tip, jednostavno te privlači. Ukoliko si potpuno rasterećena od zamišljanja kakav bi bio kao momak i zanima te samo kakav je jebač, ništa te ne sprečava da ga isprobaš. Postoje situacije u kojima je taj seks sa nekim ko ti ništa ne znači, a ko te uzbuđuje i izaziva, prosto odličan. Skroz zadovoljavajući. Ako posle nekog vremena ne možeš da se setiš kako se tip zove, ne treba da se brineš. Sigurno si zapamtila te izraze lica i pokrete koji su te zanimali.
Danima si naložena, a nema nikog kome treba da budeš verna i ko će ti nadoknaditi kad se sretnete. Treba samo da prihvatiš jednu od onih bezbraznih ponuda, koje sigurno imaš. Ili da izađeš u lov i odojiš parče koje ti se najviše dopada. Oni vrlo retko odbijaju damu u nevolji.

Da li da se odmah kresnem s njim Da li da se odmah kresnem s njim?

Preporučila ti ga je drugarica. O, dešava se. Postoje tipovi za preporuku. On nije žigolo, ali deluje nekako relaksirajuće i neobavezujuće. Nije neko u koga se tvoja drugarica zaljubila, ali imala je dobar seks sa njim i toplo ga preporučuje kao popunjavača praznina u krevetu. Ne u razgovoru. Osim toga, preporučeni tip često ima pozamašnu kitu, a s tim se valja poigrati, naročito ako ide uz preporuke. Pa ne bi vam drugarica preporučivala nekog neupotrebljivog, zar ne?

Tip vas pita i vi pristanete. Hoće vam se. Pogodio je momenat. Da vas je pitao juče, ili da je čekao do sutra, promašio bi.

Same ste i prolazi vam mladost, a niko ne uživa u vama. Gre’ota. Želite da angažujete svoje telo i da u njemu uživate i da omogućite još nekome da u njemu uživa. Vrlo moderno.

Same ste i prošla vam je mladost, ali hej, babojebaca koliko hoćeš. Ali neće ni njih biti kad prestanete da izgledate deset godina mlađe. Maznite kllinca. Nemojte da ga pitate koje godište mu je mama, jer je verovatno mlađa od vas.

Nekad je prva prilika i jedina prilika da se sa nekim kresnete. Nekad ste zahvalne sebi što ste propustile tu priliku, a nekad vam je zauvek krivo.
Ne kalkulišite. Ne pitajte se da li je to ono što vam treba. Jer sigurno nije. Ali zapitajte se da li je to ono što bi vam u ovom trenutku baš prijalo. Jer možda baš jeste.

Pročitajte i:

Veza na jednu noć

Aleksina Đorđević

Comments