Veze su opasne!

Odnosi su opasni. To je predrasuda koja je uzrok neuspelih ljubavi iz mladosti. Osoba se ne usuđuje da uđe u novu vezu zbog potencijalne opasnosti da će biti opet povređena.

Izlazak sa nekom novom osobom ne dolazi u obzir i zbog neke bivše ljubavi, koju nisi preboleo, a sve u svemu, bol je glavni razlog koji osobu plaši da uđe u nove, ljubavne vode.

Možda ljubav deluje opasno i zastrašujuće, ali morate shvatiti da su ta osećanja protiv ljubavi nemoćna. Ljubav pobeđuje sve.

Veza se održava sama, a odnosi su takvi kakvi su

Pomiriti se sa sudbinom, najlakše je. Pustiti ljubav da sama ide svojim putem, najčešće kao rezultat ima njen konačni odlazak iz života dveju ljudi. Zato, fokusirajte se na vreme jedno na drugo. Gajite svoja osećanja, svoj odnos.

Posao ostavite u kancelariji, a ljubav izolujte od svih. Skoncentrišite se samo na svoju polovinu.

Slika 220 Da li i ti sabotiraš svoju vezu?

Nesigurnost i neposvećenost dovode do kraha veze

Plašim se da kažem šta osećam

Strah nas najčešće sabotira da iskažemo šta stvarno osećamo. Čuvanje tajni i uskraćivanje informacija sprečava da se ljubav razvije, a vaš partner će misliti da ste suviše hladni i nezainteresovani.

Drugi su krivi za naše probleme

Ne možeš kriviti druge za tvoj neuspeh u vezi. Niko neće preuzeti odgovornost za tvoje postupke. Zato, pamet u glavu i ne osvrći se na druge, već samo misli o svojoj ljubavi. Ukoliko stalno uplićeš druge osobe u vezu, tračariš sa njima, olajavaš partnera, nešto nije u redu sa tobom, a osećaćeš se jako bespomoćno onda kada te osobe iskoriste tvoju naklonost prema njima.

Gluma u vezi, stalno pronalaženje mana i nedostataka, manjak romantike, višak priče… sve su to dodaci ovim glavnim saboterima ljubavi.

Budi izvan klišea, na nivou i daj sve od sebe i sve to u ime ljubavi i sreće koja vas čeka, odmah pošto pređete granicu ravnodušnosti.


Violeta Stojanović

Comments