Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Da li je dovoljno to što ne želimo da povredimo partnera?

Da li je dovoljno to što ne želimo da povredimo partnera?

1/2

U vezi su kompromisi neophodni, a kad se suočimo sa tim kako se osećamo zbog kompromisa koje pravimo, kao i zbog onih koje pravi partner, osećamo se frustrirano, jer fraza „ne želim da te (ga) povredim“ nekako nije dovoljna da budemo mirni.

Ne radiš nešto, jer ne želiš da povrediš partnera. Ili radiš nešto što partner voli sa pola srca i preko volje, jer ne želiš da ga povrediš – praviš kompromis.

I to je u redu, to je zrelo, to je odluka i nema šta da se buniš i na šta da se žališ, ali – ne osećaš se dobro. Radije bi da to nešto ne radiš, ili bi rado baš to uradila, a sprečava te samo to što ne želiš da povrediš partnera. Osećaš da se nečeg odričeš, ili da praviš veliki ustupak, koji bi partner trebalo da ceni i da bude posebno zahvalan, a ne vidiš da se to dešava. Jer i on pravi kompromise i ne radi (ili radi) neke stvari da te ne bi povredio.

Breakfast in bed @idreamaboutfood

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Ako ste pošteni jedno prema drugom, ako ste iskreni, dobro znate u čemu onaj drugi pravi kompromis i ustupak i znate do koje mere mu to teško pada i jeste jedno drugom zahvalni – većim delom sebe. Onaj manji deo je nezadovoljan – onaj koji ostaje nezadovoljen. Uskraćen. Frustriran. Koliko god srce bilo puno plemenitosti i koliko god se osećaš dobro zbog sebe, jer se ponašaš ispravno, ispravnost nije dovoljna da ti ispuni celo srce i da ti obezbedi duševni mir.

Prihvataš svoje kompromise, prihvataš njegove kompromise, trudiš se da održiš poverenje i da držiš na distanci ono nešto što ti smeta. A šta se dešava ako pogledamo i razmotrimo onu najuobičajeniju i najnezgodniju frustraciju u koju nas stavlja kompromis, koji činimo da ne povredimo partnera?

Editors choice