Od outfita, preko vajba, preko instant hit zvuka u muzici, kao i koreografije koja je ekstremno zahtevna, pa čak i atmosfere i lokacije snimanja. Verujemo da Normani i njen tim znaju šta rade, s obzirom da je poznata informacija da je Beyonce jako velik fan ove pevačice koja tek sada počinje svoju buduću vladavinu muzičkom scenom, a ima samo dvadeset i tri godine!

Osim toga, opsednuti smo svime što ova pevačica radi jer se vidi u svemu što radi da nije došla da bi samo probala ili da bi se igrala, ona je došla da bude profesionalac i da odradi svoj posao maksimalno dobro, što će vremenom sigurno biti nagrađeno u smislu jako velikih uspeha u karijeri.

Volimo kombinaciju eksperimentisanja sa zvukom, izbora saradnika, pa čak i taj vajb početka 2000. godina koji svi volimo. Podsećanja radi, Beyonce i ona imaju dosta sličnosti, s obzirom da obe grade karijere nakon napuštanja girl bendova, a imaju slične muzičke žanrove kojima se bave.

Društvene mreže je zapalila sa svojim prvim singlom, a pozitivne reakcije u vidu podrške je pokupila od mnogih svetskih zvezda poput Ariane Grande, Kelly Rowland, Kehlani, Hailey Bieber, Zendaye, Lauren Jauregui, Zare Larsson, Jordin Sparks, Becky G, Rosalia, Sam Smith, Meghan Trainor, Bella Hadid, Hayley Kioko i mnogi drugi.

Elem, Normani je svakako blago rečeno oduševila sve sa svojim prvim zvaničnim singlom albuma koji ne možemo da dočekamo, a kako zvuči, čekiraj i sama u nastavku… Mi svakako ne možemo prestati da vrtimo ovu traku na repeatu.

Da li te Normani podseća na Beyonce?

loading WANNABE HOT: Da li je Normani zapravo Beyonce nove generacije? Loading ...

izvor naslovne fotografije: instagram.com/normani

Jovan

Comments