Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Da li me voli? (1. deo)

Da li me voli? (1. deo)

1/2

Ljubav nije samo ljubav. Ljubav je serija malih gestova koja traje čitav život. Tvoj muškarac i ti ste možda veoma zaljubljeni jedno u drugo, ali s vremena na vreme, naročito kada se osetiš malo nesigurno ili zbunjeno, mozak ti odluta i počneš da sumnjaš da li te zaista voli. To je sasvim normalno i prirodno. Međutim, ono što je najbitnije je da u njegovom ponašanju uvidiš znake ljubavi ili glume. Navodimo ti, za početak, prvih deset znakova, a u drugom delu te očekuje još deset!

Znaci koji odgovaraju na pitanje da-li-me-voli?

Komunicira s tobom. U vezi, što par više razgovara o stvarima, bolje se uzajamno razume. A ako te tvoj tip voli – sigurno će pričati o svojim osećanjima i željama i želeće da zna sve o tvom životu, takođe. Ovo je najlakši način da se sa nekim povežemo.

Opčinjen je tobom. Da li ga ikad uhvatiš kako gleda u tebe dok radiš nešto drugo? To je jasan znak da ne može da te se zasiti i da je opčinjen tobom!

Radi stvari u kojima baš ne uživa, a koje tebe čine srećnom. Tip koji te zaista voli neće gledati samo sebe nego će raditi stvari koje tebe usrećuju, takođe – jer zna da ćeš tako biti nasmejana i zadovoljna. Naravno, i ti ćeš raditi stvari koje on voli da ga usrećiš, zar ne?

Bitno mu je da provodite vreme zajedno. Provodi dosta vremena s tobom, možda čak i više nego sa svojim prijateljima. Kada se tvoj tip zaljubi i proceni da si neko s kim će ići na duže staze, čak i njegovi najbliži prijatelji će stati na drugo mesto, dok ćeš ti biti primarna.

sslika13 Da li me voli? (1. deo)

Menjaće se zbog tebe

Trudi se da te impresionira. Impresionirao te je i osvojio. Ali ako te voli neće se na tome zaustaviti. Potrudiće se mnogo više da bude dobar i fin kada se vidi sa tvojim prijateljima i porodicom i trudiće se da ostavi dobar utisak na njih, čak i ako je to samo zato da bi ti bila srećna, a ne zato što mu se svi oni naročito dopadaju.

Editors choice