Ne insistira toliko na svom ličnom prostoru i ne krije stvari od tebe. Tajne su prihvatljive u vezi, ali kada se tip mnogo zaljubi prestaće toliko da insistira na činjenici da je svako od vas svet za sebe, da morate da imate svoje vreme, neće kriti gde ide i šta radi. Biće mu ok da znaš detalje njegovog bankovnog računa, nekoliko njegovih lozinki, i neće biti problem ako se ti javiš na njegov telefon kada ga neko zove.

Voli da te grli. Da li dečko voli da te grli i drži u svom naručju bez naročitog povoda? Ako da, oseća se dobro dok te grli jer je zaljubljen. Zagrljaj koji traje više od nekoliko sekundi oslobađa hemikalije u tvom telu koje šalju dobre vibracije i oboje ste srećniji. Čak i ako tvoj momak ovoga nije svestan, njegov mozak jeste.

Misli o velikim datumima. Možda i on ima veoma užurban raspored, ali ne zaboravlja da se seti svih velikih datuma koji su i tebi bitni. Plus, ako imaš nešto veliko oko čega ti je potrebna pomoć, on je uvek tu da ti pomogne.

slika218 Da li me voli? (1. deo)

Ne zaboravlja te

Izmenio je svoj svet. Ako te tip voli, promeniće svoje navike koje tebi smetaju samo da bi provodio više vremena s tobom. Čak bi propustio i utakmicu, samo da bi s tobom odgledao film (a ne bi ni zvocao posle o tome) ili da bi bio s tobom ako si imala užasan dan.

Hvali se što je s tobom. Muškarac koji nije posvećen vezi uvek izostavlja tvoje ime iz priče kada razgovara sa prijateljicama ili svojim društvom, generalno. Ali, ako mu se zaista dopadaš, hvaliće se svima kako je s tobom i kako ima divnu devojku, štaviše, upoznavaće te sa svima kada god vas sretnu zajedno.

Kada se dvoje zaljube i osete kao da su na sedmom nebu, i jedno i drugo žele da ugode ovom drugom – kao znak ljubavi koju osećaju. Ako tvoj momak radi gorenavedene stvari, ne sumnjaj! Pročitaj i narednih deset stavki u narednom članku, a do tada… budi zaljubljena i uživaj!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments