Potpuno je iskren prema tebi

Jedan od najvažnijih znakova da on misli ozbiljno, jeste spremnost da bude otvoren i iskren prema tebi. Možda mu je teško da ti kaže neke stvari o sebi i svojoj prošlosti, ali on to čini, jer ne želi da bilo šta krije od tebe. Iskrenost je temelj poverenja, bez koga dobra i stabilna veza nije moguća. Zato treba da ceniš njegovu otvorenost čak i kad nije prijatna.

Veoma mu je stalo da te usreći

Njegova želja da te usreći, da ti priredi mala iznenađenja, sitne poklone, romantične trenutke, da ti pomogne u nekim praktičnim stvarima kojima si opterećena, da ti olakša život – pokazuje da je spreman da ti bude oslonac u životu, da si mu važna i da brine o tome kako se osećaš. Kad nekog stvarno voliš, njegova sreća je tvoja sreća i to je obostrano.

Sluša te kad govoriš

Jedan od važnijih uslova za zdravu vezu je da slušate jedno drugo. To ne znači samo da on čuje ono što mu govoriš, nego da je stvarno zainteresovan, da ne izvodi površne zaključke i da te sluša ne razmišljajući o tome šta će sam sledeće reći, već sa istinskom pažnjom i namerom da te razume.

veza devojka Da li on misli ozbiljno ili je spreman da zbriše?
Comments