Krenulo je glatko i slatko i onda odjednom nešto ne valja. Izmiče vam, mutan je i sumnjiv, nešto prećutkuje. Ili je postao suviše posesivan i pokušava da vam daje ili ne daje dozvolu za vreme koje želite da provedete drugačije, neprijatan je prema vašim kolegama, ljubomoran na sve vaše prijatelje. Ovako ili onako, ili nekako treće, ono slatko i glatko uvek brzo prođe i pojave se neki problemi. Možda vam zamera da zahtevate suviše od njega, da se prebrzo vezujete i da već ne može da diše od vas? Možda ima pravo. Kad se problemi pojave, trenutak je da preispitate vezu. Možda ste se zaista zaleteli. Još se upoznajete, a vi se već ponašate kao da ste u braku. Ili, ako je sada tako sumnjičav, ljubomoran i posesivan, šta će biti kasnije?

Dobre stvari imaju tendenciju da počnu da se podrazumevaju i ne cene se dovoljno, a loše stvari teže da postanu još gore. I dobro i loše će ići nizbrdo, ako ih pustite da se samo tako kotrljaju. To vam je ljubavni zakon nizbrdice.

003ffcd1d0b72932a72e6e79c794de43 Intimno ženski: Dajte mu šansu, ali dajte mu i rok

Veza se neguje kao bašta, ima tu prljavog posla oko okopavanja i čupanja korova i uništavanja parazita.

Ako se pojavi neki problem koji vam aktivira alarm, a ljubomora, opijanje, bezobrazluk i nasilno ponašanje svakako treba da vam aktiviraju alarm, nemojte misliti da će se to srediti samo od sebe. Razumljivo, ne želite da odustanete od nekoga sa kim je tako dobro krenulo, možda ste se baš zaljubili, pa ne želite ni da čujete taj alarm. I naravno, uznemirićete se, posvađati, pomiriti, porazgovarati. Ako vas je nečim povredio, on će obećati da se to neće ponoviti. Dajte mu šansu. To je u redu. Ali dajte mu i rok za koji očekujete da će potpuno korigovati ponašanje koje vas povređuje.

Comments