Približava se Dan zaljubljenih, a vi i dalje nemate poklon za svoju devojku? Sve je već viđeno i dosadno, a nemate vremena da lutate gradom po ovom vremenu tražeći nešto drugačije. Ovo su pokloni kojima smo vam sigurno olakšali potragu.

Veliki meda

Kada niste pored nje da ima koga da zagrli. Ne postoji devojka koja ne voli velike igračke i koja se ne istopi na takav poklon. Još ako je od vas, sigurno će je još više voleti i čuvati.

121 Dan zaljubljenih: Idealni pokloni za Nju

Poruka koja stoji na medi može još više ulepšati poklon

Nakit

Još ako je u obliku srca – bingo! Znamo da se nakit ne poklanja bilo kojoj ženi, stoga učinite da se vaša polovina oseća posebno. Sve žene vole nakit i sa tim poklonom je nemoguće pogrešiti. Ako baš ne znate kakav nakit vaša draga voli, nećete pogrešiti ako joj kupite sličan kao što već ima ili neki neobičan privezak za koji samo vas dvoje znate značenje.

222 Dan zaljubljenih: Idealni pokloni za Nju

U nakit možete da ugravirate vaše inicijale

Šolja ili kugla sa zajedničkom slikom

Originalan poklon, a nabavlja se vrlo lako. Izaberite njenu omiljenu sliku na kojoj ste vas dvoje i potražite na internetu koja obližnja foto-radnja izrađuje šolje sa slikom, i to je to. Znamo ko će zasigurno piti kafu sledećeg jutra iz te šolje.

318 Dan zaljubljenih: Idealni pokloni za Nju

Kugla sa pahuljicama ili padajućim srcima je odličan izbor

Privezak sa vašim slikama

Presladak poklon za sve devojke kojima ne mogu više da stanu u novčanik vaše slike. Sada će moći da nose sa sobom sve, a da ne zauzimaju mnogo mesta. Dostupno je u svim prodavnicama tehnike, a veoma je originalno.

418 Dan zaljubljenih: Idealni pokloni za Nju

Super poklon za sve devojke koje vole gedžete

Buket ruža

Naravno da nikada neće izaći iz mode, uvek je lepo i romantično videti svog dečka sa velikim buketom i osmehom. Uz ruže uvek ide neka porukica, pisamce na kome piše koliko je volite. A još idealnije bi bilo da je odvedete na večeru i postarate se da bezbedno stigne kući.

514 Dan zaljubljenih: Idealni pokloni za Nju

Za devojke koje su romantične i klasične


Tamara Jovanović voli Njujork, palačinke sa nutelom i plazmom, Gossip Girl, parfeme, umetničke fotografije, knjige, citate, ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je bloga Gossiphoneyxoxo. Voli citat “Style is an expression of individualism mixed with charisma.”

Comments