Lepe žene dobijaju napad histerije, obično ispred izloga. Pa molim vas, da li ste ikada videli/čuli/udarili/prokleli/zavoleli damu koja vrišti ispred izloga u vašem gradu? Ta nesrećnica ne bi bila okarakterisana kao dama dostojna divljenja, završila bi u policijskoj stanici ili u belom. U sobi. U psihijatrijskoj klinici. Daleko od realnog sveta u koji se ne uklapa.

Prava dama mora imati gomilu cipela. Materijalni svet materijalistima. A vi se zapitajte koliko su neke od cipela popularne ekranizovane kolumnistkinje odvratne, a koliko je novca uložila u predmete na svojim stopalima. Stil i otmenost? Ne!

las 10 claves para ligar en la era digital por las autoras del libro que ayudo a beyonce 489366538 650x Devet glupih stvari kojima nas je naučila Carrie Bradshaw

Savet za uspešnu vezu na pomolu

I ne, prava dama neće imati novca da sebi svakodnevno (pa ni jednom nedeljno) kupi novi par cipela. Prava dama će se setiti bolesne prijateljice i kupiti joj bombonjeru. Prava dama će izaći u grad i dobro se provesti. Prava dama ima roditelje koji su je izdržavali dugi niz godina, pa će deo plate podeliti sa njima, bar par puta godišnje. Prava dama čvrsto korača svojim snovima u cipelama koje voli, ne u cipelama koje vrište: “Kupi me, kupi me, ti, Keri u pokušaju”.

Comments