Ljubav se dešava u Parizu. Pa dobro, skokni do Pariza umesto u obližnji kafić i zaljubi se. Ako imaš dovoljno novca. Samo nemoj da se zaljubiš u par cipela.

Žene piju Cosmo. Lepa čaša, odvratan koktel. Lepa boja, isfurana priča. Ne, Cosmopolitan neće sam platiti račun i zameniti ukus piva, vina i rakije. Uz provod u kafani. I đuskanje do zore. Cosmopolitan vam neće naći dečka, a ni muža.

keri Bredso nas Devet glupih stvari kojima nas je naučila Carrie Bradshaw

Seks na venčanju ili je dan okarakterisan kao propao. Idite na venčanja iako ste slobodne. Ne morate u svakom mladoženjinom drugu da vidite potencijalnog partnera za seks. Seks nije voda. Seks nije vazduh. A vi niste kurve. I najbitnije – vi niste Keri. Sklapanje svete zajednice vaših poznanika neće propasti ako vi ne doživite orgazam. Za promenu, opustite se, uživajte i budite srećne zbog mladenaca. A seks k’o seks – ako je suđeno, biće ga. Ne jurite kao sumanute za muškim kravatama.

Ako te ne pozove ima hiljadu i jedno objašnjenje – pozovi ga ti. Ne, nemoj! Ako te ne pozove – nije želeo da te pozove. Posle seksa, posle izlaska na piće, posle pet godina veze. Jednostavno, imao je preča posla. Ako te ne pozove, pozvaće te. Ako te ipak ne pozove, ne zovi ti njega. Budi dama, čekaj na taj simpatičan džentlmenski korak.


Kristina Živanović – “Ovo sazvežđe je za nju – provincija”. Doza kofeina za dobro jutro joj ne dozvoljava da uguši ambicije i snove, jer svaki dan je novi početak i ukazana prilika da život modifikuje u prijatan ambijent dostojan najvrednijeg detalja – osmeha. Student kragujevačkog Univerziteta, novinarka portala Ritam Grada.

Comments