Ukoliko tvom muškarcu smeta, ostavi cigarete. Taktički skroz pogrešno. A šta ako mu smeta boja tvojih očiju, parfem, stomačić? A šta ako mu smeta tvoje društvo, tvoji roditelji, tvoj posao? Ostaviti sve i predati se njegovom zagrljaju – ne! Ukoliko vas voli, vaš dragi će vas prihvatiti od glave do pete, sa ili bez duvanskog dima. Iz najbolje namere može vas upozoriti na štetnost ove navike, ali za ime Boga, pravi muškarac neće zahtevati da se menjate. Ukoliko nije baš “toliko pravi”, ali ga volite i dalje – pronađite kompromis. Ne palite cigaretu kada ste sami bar tri sata (ne pušite kao pocepan šporet).

Isplači se, a onda mu oprosti sve… i ono što ne bi trebalo. Ne traži lični primerak Zverke. Nećeš ga naći, a ostaćeš i bez snova. A i šta će tebi Zverka? Za promenu, pronađi muškarca koji te neće rasplakati bar deset puta nedeljno, a čak i da to radi neće te zivkati i moliti da mu se iznova vraćaš i uništavaš svoj život. Aktivnost repetitivnog karaktera koja magli oči i ne vodi nikuda. A ti si pametna devojčica, ne Keri.

keri ogrlica Devet glupih stvari kojima nas je naučila Carrie Bradshaw

Svaka lepo obučena žena može da piše. Jao. Ovo je moj omiljeni fenomen. Drage dame, da li je Desanka Maksimović nosila superkul spavaćicu kada je svojim talentom iznedrila neka od najlepših dela srpske književnosti? Ne, mislim da nije. Keri vas (nas) je sve slagala i sada smo sve postale ona. Sve umemo da pišemo, sve se razumemo u modu i seks. Znamo hiljadu načina kako da zadržimo muškarca, a onaj jedan nam nekako uvek pobegne. Ne, pisanje za sitne (i smešne) portale neće vašu sliku zalepiti za vozilo gradskog saobraćaja, a vi nećete objaviti knjigu. Pišite i stvarajte iz ljubavi, ne glumite nafuranu Keri.

Comments