Žene često razmišljaju o stvarima koje njih užasavaju kod muškaraca, pa često zanemaruju stvari koje bi trebalo da preprave na sebi. Posle razgovora sa nekoliko muškaraca, sastavili smo za vas listu od devet stvari koje apsolutno užasavaju muškarce. Pogledajte!

(Pre)dugi nokti

Verovatno mislite da su dugi nokti preatraktivni – grešite! Muškarci ih baš i ne vole. Oni, u principu, vole što prirodnije stvari, pa ako baš želite duge nokte, potrudite se da ga ne ogrebete ili povredite dok se ljubite. Tako da, devojke, držite ih na dužini koja ide nešto preko jagodica prstiju i ne šarajte ih previše!

Previše parfema

Mada vi sigurno obožavate miris svog parfema, a i vašem tipu se dopada, ako ga stavite previše, u toj meri da on sav miriše na njega, čak i kada ode od vas – to svakako nije recept za uspeh. Stavite parfema u ukusnoj meri, a vaš dečko će to sigurno ceniti. Mirišite lepo, ali ne napadno, i bićete ljubljeni non-stop!

Žene-očajnice

Još jedna stvar koju muškarci nikako ne vole jesu žene koje deluju previše očajno! Ako ste zakačene za njega kao pijavice i odajete utisak da ne možete da živite bez muškarca u svom životu – i ovaj će vam pobeći. Muškarci vole nezavisne devojke koje zavise od njega samo kada im je zaista potrebna pomoć. Devojke, setite se ovoga kada ste i blizu definicije koja podrazumeva “očajno”. Iskontrolišite se koliko god možete!

desperate woman 2 Devet stvari za koje žene nisu svesne da užasavaju muškarce

Nemoj biti očajna, oni to ne vole

Comments