Žene koje glume glupače

Verovatno ste u jednom trenutku svog života pomislile da je jako slatko da glumite da ste glupe, ali razmislite ponovo o tom konceptu! Muškarci, zapravo, vole devojke koje imaju svoje mišljenje i koje su pametne! Ako nešto znate ili imate mišljenje koje se razlikuje od njegovog – nemojte ćutati! Muškarci zaista ne vole žene koje nemaju svoje mišljenje. Budite svoje!

plavusa Devet stvari za koje žene nisu svesne da užasavaju muškarce

Priče o vašem bivšem momku

Muškarci mrze kada non-stop pričate o svojim bivšim. Ako ste još uvek zaljubljene u svog bivšeg, možda i nije najpametnije da počinjete išta novo sa nekim drugim. Ako imate potrebu da non-stop pričate o njemu, sigurno postoji razlog za to. Ovo je jako veliki turn off za tipove! Uostalom, stavite se u njihovu poziciju – da li biste volele da on priča o svojoj bivšoj?

Žene koje su “prelake”

Devojke, ovo se ne odnosi samo na seks. Radi se o svemu! Muškarci vole da imaju nekoga ko je interesantan, nekoga ko im neće ispričati apsolutno sve o sebi na prvom sastanku. Valjda želite da sačuvate malo svoje tajanstvenosti za kasnije i da se postarate da vam je veza uvek sveža i interesantna.

Comments