Žene koje pokušavaju da sve iskontrolišu

Još jedna stvar koju nijedan muškarac ne voli jesu žene koje se nameću da donose odluke za njih! Shvatite, oni su zaista sposobni da sami odluče o nečemu, kao što ste i vi. Ne morate da mu postanete majka i da vodite računa o njemu na taj način. Ako pokušavate da previše iskontrolišete stvari, samo će vas zamrzeti.

Žene koje misle da imaju glavnu reč

To što mislite da imate glavnu reč može samo da stvori tenziju u vašem odnosu. Devojke, vi niste glavne u toj vezi, a nije ni on. Ako već radite nešto za svog momka, nemojte mu to prigovarati kasnije. Uradite to zato što ga volite, a ne da biste sebe postavili kao šefa situacije. Takođe, valjda želite da i on radi stvari za vas jer vas voli, a ne zato što ste mu naredili. Dakle, devojke, odložite taj korbač i tretirajte svog dečka s poštovanjem i uvažavanjem!

dominantna zena Devet stvari za koje žene nisu svesne da užasavaju muškarce

Nekultura i neljubaznost

I, konačno, govorićemo o stavu. Muškarci ne vole devojke koje su nedrage i nekulturne – ne samo prema njemu, nego prema svima. Ne kažem da bi trebalo da ste non-stop u ekstazi od sreće, jer ipak, svi imamo loše dane, ali nemojte se istresati na onima koji to ne zaslužuju.

Dakle, devojke, sada znate bar neke od stvari koje ne bi trebalo da radite kako ne biste odbile svog tipa! Znate li vi za još neke stvari koje mislite da ne vole? Podelite s nama.

Maja Luković 

Comments