Chicken Little

Namenjen najmlađoj publici, Chicken Little nas vodi u avanturu spašavanja sveta od invazije vanzemaljaca u čije postojanje niko ne veruje. Šarenolika animacija i simpatični likovi nasmejaće vas do suza, a mališani će uživati u dvosatnom putu oko sveta.

The Princess and the Frog

Vredna i ambiciozna Tiana oduvek je sanjala o danu u kom će otvoriti svoj restoran u New Orleansu, međutim, njen život se menja iz korena nakon što upozna princa Navena, kog je zli doktor pretvorio u žabu. Nakon što je pomeša sa princezom za kojom je tragao, Naven ljubi Tianu koja se takođe pretvara u žabu. Osuđeni na život u telu durgog bića, ovaj par kreće u potragu za čarobnjakom koji može skinuti čini sa njih.

Ralph Breaks the Internet

Posvećeni gejmer Ralph i nestašni Vanellope von Schweetz, primorani su da rizikuju svoje živote pretražujući World Wide Web u cilju spašavanja Vanellopeve video igre, “Sugar Rush”. Na ovom putovanju najveći oslonac biće im stanovnici interneta, tzv. “netizens” koji će ih usmeriti na pravi put i preokrenuti algoritam u njihovu korist.

Mary Poppins Returns

Prošle su decenije od njene poslednje posete, a čarobna dadilja vraća se na mesto na kom je započela njeno nezaboravno putovanje pre mnogo godina. Njen glavni zadatak je da pomogne porodici Banks i pruži podršku Michaelovoj deci tokom teških trenutaka u životu. Film je istovremeno i mjuzikl, a uloga omiljene dadilje dodeljena je Emily Blunt.

Miracle

Herb Brooks je trener jednog američkog hokej kluba koji je ujedinio sportiste potpuno različitih karaktera iz više delova zemlje, kako bi od njih napravio tim koji će učestvovati na Olimpijskim igrama. Film je zasnovan na istinitoj priči o muškoj reprezentaciji Sjedinjenih Američkih Država koja je osvojila zimske Olimpijske igre 1980. godine.

Naslovna fotografija: Instagram.com/marypoppinsreturns

Aleksandra Aničić

Comments