Popularnost Jennifer Aniston, još otkad se pojavila u poznatoj seriji Friends 1994. godine, ne jenjava, već naprotiv, čini da joj se iz godine u godinu sve više divimo, pa nekad i zavidimo na besprekornom, prirodnom izgledu. Većina njenih obožavalaca i dalje je doživljava kao tridesetogodišnjakinju, jer i dalje pleni vedrim, mladalačkim duhom i fenomenalnim izgledom koji su rezultat njenog načina života i nege koju praktikuje. Iskreno joj zavideći na izgledu u svojoj 52-oj godini i želeći da idemo njenim stopama, predstavljamo Vam njenu dnevnu rutinu i stil života. Reklo bi se da je njen moto: Što jednostavnije – to kvalitetnije i lepše!

Prema njenom savršeno negovanom licu, mnogi bi pomislili da Jennifer koristi jake anti-ageing serume. Na iznenađenje, to nikako nije ono što bi se našlo u njenoj dnevnoj nezi. Umesto toga, Jennifer svoje lice čisti potpuno jednostavno – vodom i sapunom, nakon čega nanosi običnu dnvenu kremu. 

Ono što njenu kožu čini tako blistavom i sjajnom jesu maske za lice sa kolagenom. Ovu masku dovoljno je koristiti 2-3 puta nedeljno kako bi se održao mladolik izgled kože, postigla elastičnost i smanjili nedostaci.

Kada je makeup u pitanju, Jennifer najčešće bira samo osnovne proizvode kojima uspeva da izazove glamurozan efekat, ali i da izgleda sveže i prirodno. Dva osnovna proizvoda koja koristi su olovka za usne i maskara. Jennifer ne eksperimentiše mnogo kada je šminka u pitanju, već bira ono što je provereno i jednostavno. Prema njenom navođenju, istu olovku za usne koristi već petnaest godina. Pa prema njenom modelu, obavezno nađite odgovarajuću olovku sa kojom ćete moći da kombinujete više karmina, i Vaše usne uvek će izgledati sveže i negovano. Isto pravilo možete primeniti i za maskaru – nađite onu koja Vam apsolutno odgovara i uvek je imajte uz sebe.

Comments