Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Sati nas dele od početka Evropskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj, a otvoriće ga utakmica Poljska-Grčka, 8. juna od 18 časova na Nacionalnom stadionu u Varšavi. Branioci trofeja su Španci, a da li će se po prvi put u istoriji desiti da jedna ekipa odbrani titulu, saznaćemo u predstojećih nepunih mesec dana. Finale je prvog jula na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Spain 2008 EURO 2012: Za petama crvene furije

"Furija'' se radovala 2008.

U četiri grupe podeljeno je šesnaest ekipa, od kojih će po dve najuspešnije proći u naredni krug, odnosno četvrtfinale. Grupu A čine Poljska, Grčka, Češka i Rusija. U grupi B su Holandija, Danska, Portugal i Nemačka, a u C grupi su Španija, Italija, Republika Irska i Hrvatska. Sastav grupe D je Engleska, Francuska, Ukrajina i Švedska.

Igra se na osam stadiona, po četiri iz obe zemlje domaćina. Gradovi domaćini u Poljskoj su Varšava, Vroclav, Gdanjsk i Poznan. Ukrajina će učesnike prvenstva ugostiti u Kijevu, Donjecku, Harkovu i Lavovu. Kompletan raspored utakmica možete pogledati ovde.

Trofej EURO 2012: Za petama crvene furije

Trofej pobednika EURA - hoće li španske boje biti zamenjene nekim drugim?

Do sada su najuspešniji Nemci sa tri titule, prate ih Francuzi i Španci sa po dve, a prate ih SSSR, Italija, Čehoslovačka, Holandija, Danska i Grčka sa po jednim trofejom prvaka Evrope. Španci su verovatno prvi favoriti turnira, ali tu su Holanđani i Nemci, kao i Portugalci sa sjajnim Ronaldom. Englezi imaju veoma dobar tim, tako da i njih treba ozbiljno računati. Ne treba zaboraviti ni Italijane, iako na prvi pogled nemaju ekipu sposobnu za tako nešto. Tu su i Francuzi, pa i Česi, koji “vole” da igraju kontinentalno prvenstvo. Sastave timova pogledajte ovde.

Spremite pivo, kokice, šta god da volite da jedete i pijete dok gledate fudbal. Biće pakleno, ostaje samo da poželimo puno golova, a pošto Srbije nema, izaberite neki tim za koji ćete navijati, čisto malo radi trošenja živaca. Valjda ćemo do prvog jula uspeti da sačuvamo veze, brakove, posao, kao i da održimo kilažu.


Radoslav Rade Jokić je diplomirani sportski novinar, bivši košarkaš, obožava sport, bilo to gledanje ili bavljenje istim. Slobodno vreme posvećuje bliskim ljudima, kao i rekreaciji, pisanju, čitanju… Muzika ga opušta i motiviše. Zavisnik od komunikacije sa ljudima, ne voli samoću i tišinu. Kako i sam kaže “nikada ga ne drži mesto”, čovek je “od akcije”, a Beograd je pravo mesto za njega jer mu pruža sve što mu treba.

Editors choice