Već treću godinu zaredom Fakultet organizacionih nauka, u saradnji sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja, organizuje internacionalni sportski studentski turnir – EuroBelgrade. Ove godine turnir će se održati od 10. do 14. oktobra u Beogradu.

EuroBelgrade je jedan od najvećih turnira u Srbiji koji okuplja studente iz cele Evrope. Takmičari će imati priliku da se oprobaju u raznim sportovima, ali i da upoznaju nove ljude, da se zabave i nauče više o Srbiji i njenoj kulturi. Zbog toga, na EuroBelgrade-u su svi pobednici.

Tokom turnira, studenti iz cele Evrope će se takmičiti u šest sportskih disciplina: futsalu, košarci, odbojci, rukometu, vaterpolu i čirlidingu. Pored sportske strane turnira, studenti će moći da učestvuju u velikom broju različitih vansportskih aktivnosti.

EB 2013 EuroBelgrade 2013: Turnir gde su svi pobednici

Ove godine turnir će se održati od 10. do 14. oktobra u Beogradu

EuroBelgrade 2013 ima po nešto za svakoga, pa će za studente kojima je sport u drugom planu biti organizovan “Party Pack”. Tokom dana, oni će moći da se upoznaju sa znamenitostima, kulturom i tradicijom Beograda, a posle toga će moći da osete čari beogradskog noćnog života. Naši gosti će biti u prilici da se zabavljaju u najboljim klubovima, po kojima je Beograd nadaleko poznat. Učestvovanjem na turniru EuroBelgrade, studenti iz različitih delova Evrope moći će da osete duh Beograda na jedan nesvakidašnji, “play and have fun” način.

Comments