Paris Hilton je iznenadila svoje obožavaoce na Dan zahvalnosti, objavivši da je dočekala drugu bebu – devojčicu kojoj je dala ime London.

Zvezda je podelila srećnu vest podelivši fotografiju roze odeće za bebe sa imenom London, čime je istovremeno otkrila i pol i ime svoje naslednice. “Zahvalna sam za svoju devojčicu”, istakla je opisu fotografije na svom Instagram profilu.

Prvobitno je (kao po običaju) zbunila fanove jer nije jasno otkrila da li je beba na putu ili se zapravo rodila, ali je diva ubrzo pojasnila u komentaru na TikToku da je njena “princeza već stigla”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Ćerka Paris Hilton: London i Paris?

Ovo je drugo dete superzvezde sa suprugom Carterom Reumom, nakon što je par dočekao sina Phoenixa putem surogatstva ranije u januaru. Američki mediji su kontaktirali Paris u vezi komentara, ali se diva dosad nije zvanično oglašavala.

Istog dana, poznata plavuša je podelila slatku fotografiju svog dečaka na Instagram stories, ponosno ga nazivajući “velikim bratom”.

Nakon objavljivanja novosti na Instagramu, Paris je prešla na svoj TikTok, i to sa slatkim klipom svog nećaka i sestrične, kojima je postavila pitanje: “Jeste li uzbuđeni zbog svoje nove rođake?”.

Na radoznale komentare na društvenim mrežama je jasno odgovorila da ima dvoje dece, kako bi sprečila bilo kakvu dalju zabunu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

“Neprocenjivi trenuci. Porodica je sve”, napisala je u opisu klipa na TikToku.

Iako je vest o dolasku njenog drugog deteta iznenadila većinu, samo ime nije. Fanovi su podelili na stotine oduševljenih reakcija: “Paris i London – ovo je ikonično!”.

Podsetimo se zanimljivosti, Hiltonova je, u jednoj epizodi podkasta otkrila da će odabrati ime London ako ikada bude imala kćerku, naglasivši se da je tu odluku donela još pre 10 godina.

@parishiltonPriceless moments Family is everything♬ original sound – ParisHilton

“Jako sam uzbuđena što će Phoenix jednog dana imati sestru – zvaće se London. To je moj omiljeni grad i uvek sam želela da nazovem svoju kćerku po Londonu”, rekla je.

“Izabrala sam to ime pre mnogo vremena, verovatno pre više od 10 godina. Uvek sam želela da bude London. Volim to ime za svoju kćerku”, dodala je modna diva.

Pretpostavljamo da zvezda, nazvana po glavnom gradu Francuske, očigledno nije želela da prekine tradiciju imenovanja dece po poznatim gradovima, a naše pitanje je: da li se vama dopada ovo ime?

Pročitajte i ovo: Misteriozni vikont koji je povezivan sa kraljevskom porodicom: Ko je novi dečko Sophie Turner?

Naslovna fotografija: instagram.com/parishilton

Milica Nešić

Comments