Već znamo da je fizička aktivnost “must do” ako želite ne samo da smršate već i ako želite da budete zdrave. Balansiranom ishranom i unošenjem dovoljne količine vode u organizam, svom telu i zdravlju činite veliku uslugu, a to će se svakako odraziti i na vaš fizički izgled. Da li ste spremne da prihvatite nedeljni fitnes izazov? Šta mislite kako bi to izgledalo i šta bi se desilo? Probajte i saznaćete! Mi vam predlažemo nedeljni plan, sedam različitih treninga, za svih sedam dana, a vi sportsku opremu u ruke i počnite!

Dan 1

Prvi dan je rezervisan za kardio boks. Ukoliko nemate veliku mobilnost u kukovima i niste toliko brze, bolje je da odaberete kardio, a ne kikboks. Ovaj trening je odličan ukoliko želite da radite na gornjem delu tela, odnosno mišićima ove regije, pa je ovo odličan početak vašeg nedeljnog fitnes plana. Kardio vežbe, udaranje u vreću, kao i boks sa “partnerom” biće pravi način da se aktivirate, pokrenete i osim što dobijate odličan trening, izbacićete i svu negativnu energiju.

dan 1 Evo šta se desi kada vežbaš SVAKOG dana u kontinuitetu

Dan 2

Drugi dan je rezervisan za biciklizam. Woohoo, to je zabavno! Bilo da vozite pravi bicikl ili onaj u teretani, naoružajte se omiljenom muzikom i vozite! Ovakav trening je odličan za mišiće donje lože, vaše noge će biti izvajane i mnogo jače, a osim toga ovo je odličan način da steknete kondiciju koja vam je sigurno toliko puta zafalila!

dan 2 Evo šta se desi kada vežbaš SVAKOG dana u kontinuitetu
Comments