Hot topics

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

U slučaju da si bila na bilo kojoj dejting aplikaciji poput Tindera, Badooa ili šta već sve postoji, ako nisi našla ljubav, sada možeš da se oprobaš i putem Facebook Dating aplikacije.

Facebook Dating aplikacija funkcioniše potpuno nezavisno od tvog već potencijalno postojećeg naloga na društvenoj mreži Facebook. Kada napraviš nalog na tvojoj novoj aplikaciji, automatski ti sistem predlaže ljude koji imaju slična interesovanja kao i ti, na osnovu tvojih interesa i ostalih stvari koje su usko vezane za tvoj prvobitan Facebook profil. Ne funkcioniše poput Tindera, po “swipe” principu gde moraš da čekaš da se desi “match” momenat da bi otpočela komunikaciju sa nekim.

Ako si za nekoga zainteresovana, ostaviš samo direktno komentar na njihovom profilu ili čekiraš like kako bi znali da si zainteresovana. U slučaju da ti se taj neko ne sviđa, samo nastaviš dalje svoju potragu – simple as that. Ono što je možda odlično kod ove aplikacije je činjenica da ti dozvoljava da vidiš prijatelje tvojih prijatelja koji imaju interesovanja slična tvojim. Pritom te neće nijednog momenta povezivati sa tvojim prijateljima ukoliko se ne odlučiš za “secret crush” opciju koju možeš takođe da iskoristiš za prijatelje. Sva tvoja aktivnost na ovoj aplikaciji ostaje striktno na njoj, bez da se povezuje sa tvojim običnim Facebook nalogom.

Facebook Dating će uskoro biti i usko povezan sa Instagramom takođe, pa će kao i tamo ti biti uvek dostupno da okačiš i story kao što već možeš i na Facebooku. Vrlo je jednostavnog dizajna i laka je za korišćenje što dovodi određenu pristupačnost u tvoj potencijalno novi dejting život.

Postalo je normalno da se naš ljubavni život svede na aplikacije, samo je pitanje da li to dolazi iz naše sopstvene lenjosti da izađemo napolje i zapravo upoznamo nekoga, jer se ipak najveće ljubavi dešavaju potpuno spontano. Možda nas sprečavaju i lični strahovi zbog lošeg iskustva i loše ljubavne istorije, pa nam je lakše da sopstveno srce svedemo na jedan “swipe” desno ili levo, zavisno od toga da li nam se neko sviđa ili ne. Eto, sada ima i mogućnost tajne poruke i takozvana “secret crush” opcija, jer što ne bi samo jednostavno nekome rekli da nam se sviđa? Nije smak sveta ako nas taj neko odbije, onda makar znaš na čemu si. THANK U, NEXT. Uvek ima jedan još.

Editors choice