Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Čak i na standardnim društvenim mrežama koje svakodnevno koristimo često istražujemo nekoga ko nam se dopada, da se ne spominjemo što apsolutno svi uvek dobijamo od nepoznatih osoba jako eksplicitan i neprimeran sadržaj u inbox, bez da imamo želju da vidimo šta nam je poslato ili pročitamo šta nam je taj neko napisao. Ko će sve to da hendluje i na dejting aplikacijama koje navodno treba da nam pomognu da nađemo svoju pravu ljubav, koju bez da se lažemo svi priželjkujemo u nekom trenutku života.

Sa druge strane, svi sigurno znamo nekoga ko je upoznao ljubav svog života baš putem neke od ovih dejting aplikacija. Sasvim slučajno, sponatano i iz obične dosade. Njihovo upoznavanje putem aplikacije će biti svakako jedna zanimljiva i “digitalna ljubav” koja će biti interesantna njihovoj budućoj deci da slušaju kada budu jednog dana slušali priču kako su im se mama i tata upoznali.

Elem, kada si single prosto je konfuzno da li da držiš sve karte na stolu ili ne. Da li da se i krećeš svuda i da si usput i na dejting aplikacijama, ipak je to mnogo informacija koje treba da imaš u opticaju i slučaju da želiš da nađeš svoju ljubav. Ili jednostavno hoćeš da samo dejtuješ i da se vodiš onom čuvenom – let it will be rečenicom.

Ako ne znaš šta tačno hoćeš, možda nije pametno da se uopšte upuštaš u vode ljubavnih odnosa jer možeš napraviti samo glupost i eventualno da napraviš problem i sebi i toj nekoj osobi. Možeš da ne znaš šta tačno hoćeš, ali dok znaš šta NEĆEŠ je sve kul. Onda sve svoje opcije držiš otvorene i u tad zapravo najviše upoznaš sebe i prepoznaš svoje kvalitete uz pomoć otvorenog uma koji održavaš u tom stanju neki određeni vremenski period, dok osetiš da ti prija. Vremenom dođeš do saznanja šta zaista hoćeš, pa znaš i na koje karte da igraš. Love will always be a game, to je nešto što često zaboravljamo, pa samim tim i izgubimo.

Kako god da okreneš, single život u digitalnom svetu ili van digitalnog sveta je sam po sebi konfuzan i izuzetno paradoksalan, a to je mnogo informacija zaista za procesirati u što kraćem mogućem roku. Najbolji mogući savet je da ipak držiš sve karte otvorene, a ljubav… Pa ne nađeš ti nju, ona nađe tebe. I to onda kada je najmanje očekuješ, misliš da ti ne treba, a zapravo ti je najviše potrebna. I ona tu ostane. 

Tako da, ako želiš da koristiš dejting aplikacije, nemoj da se ustručavaš jer nikad ne znaš šta može da se desi, a Facebook Dating ti se možda i svidi, nikad ne znaš šta sve može da se desi. A i ako hoćeš da jednostavno da izađeš napolje i da se nadaš najboljem, zadrži tu motivaciju i nabaci osmeh, tvoj ljubavni život može da zaživi u sekundi, a da nisi ni svesna.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/kattya_lisa

Jovan Žihlavski

 

Editors choice