Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/5

Neobičan u svom glumačkom izražaju, Belgijanac Matijas Šunarts je glumac čiji umetnički počeci i ljubav prema glumi sežu iz ranog detinjstva. Kako je odrastao uz oca koji se bavio glumačkim pozivom i u porodici koja je izuzetno bila naklonjena umetnosti mladi Matijas je već sa 15 godina imao svoj debi na filmskom platnu.

Sa svojih 37 godina okušao se u raznim ulogama. Populana glumica Marion Kotilijar je njegovu glumu i senzibilitet uporedila sa glumom Leonarda Dikaprija. Za oko je zapao i čelnicima modnih kuća, pa je tako zablistao u modnoj kampanji brenda Louis Vuitton. U Holividu mu tek predviđaju uspehe, a mi danas sa vama delimo njegovih pet filmova koje morate pogledati.

schoenaerts Louis Vuitton Filmonedeljak: Matijas Šunarts

“Rđa i kost”

Žak Odrijan, francuski reditelj, spojio je Marion Kotilijar i Matijasa Šunartsa u ostvarenju koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Film je snimljen po romanu Krejga Dejvidsona i prati priču dvoje ljudi koji se bore sa sopstvenim demonima i opsesijama. U centru radnje je Stefani, dreserka orka kitova u akvaparku, devojka koja zavodi muškarce i kojoj se život menja kada doživljava strašnu nesreću. Stefani upoznaje Alija, boksera koji učestvuje u borbama na “crno” i koji pritom mora da izdržava petogodišnjeg sina. Pred stalnim izazovima sa teretom na leđima povezuju se i pričaju nam nesvakidašnju priču.

 

rdja i kost Filmonedeljak: Matijas Šunarts

Editors choice