Dočekajte i vi novo proleće u veselim bojama uz nove BIC Miss Soleil Colour Collection brijače. BIC je obradovao sve pripadnice lepšeg pola novim pakovanjem omiljenih Miss Soleil brijača. U prodaji je već sada pakovanje od 4 brijača u 4 različite boje: roza, pink, ljubičasta i žuta, a za sve one dame koje i dalje preferiraju ružičastu, u prodaji je takođe novo, praktičnije pakovanje od 4 pink Miss Soleil brijača.

Dobro poznat ljubimac devojaka i žena, BIC Miss Soleil brijač, i dalje je jednako nežan, pouzdan, brz – jednom rečju moćan. Nežan i moćan u isto vreme, BIC Miss Soleil, sa ergonomski prilagođenom cvetnom drškom, vešto prelazi i preko najosetljivijih pregiba na telu. Za njega jednostavno ne postoje nepristupačne zone Njegove tri oštrice, natopljene vitaminom E za besprekornu završnicu brijanja, učiniće da dnevna rutina brijanja postane pravo malo zadovoljstvo za vašu kožu. Originalan i romantičan cvetni dizajn drške brijača provereno će popraviti raspoloženje svakoj dami i učiniti da u nekoliko poteza postane Miss optimizma.

Novo Colour Collection pakovanje idealno je za cimerke koje dele kupatilo, sestre i mame, drugarice… jer će vrlo lako po boji da razlikuju svoj Miss Soleil brijač. Naravno, obradovaće i sve one dame koje sa nestrpljenjem očekuju kraj zimskog sivila i buđenje veselih boja.

UČESTVUJ U NAGRADNOM KONKURSU!   

Fotografiši nove BIC Miss Soleil Colour Collection brijače na zanimljivoj pozadini, u neobičnoj situaciji ili originalnoj kreaciji. Postavi svoju fotografiju na sajtu www.misssoleil.com ili na svoj Instagram profil sa haštagom #misssoleil i osvoji vredne nagrade.

Wannabe 670x800 1 Fotografiši nove BIC Miss Soleil Colour Collection i osvoji put u Pariz i druge vredne nagrade!

NAGRADE:

Šoping u Parizu x 1 za 2 osobe + jedna platna kartica sa 500 EUR
HUNTER čizme x 10

Svaki učesnik može da učestvuje sa više fotografija , ali nagradu može osvojiti samo sa jednom fotografijom. Dozvoljeno je korišćenje Instagram filtera, ali ne i upotreba Photoshopa i drugih programa za obradu fotografija.

Pogledaj neke od primera fotografija:

Bic wannabe magazine 2 Fotografiši nove BIC Miss Soleil Colour Collection i osvoji put u Pariz i druge vredne nagrade! Bic wannabe magazine 3 Fotografiši nove BIC Miss Soleil Colour Collection i osvoji put u Pariz i druge vredne nagrade! Bic wannabe magazine 7 Fotografiši nove BIC Miss Soleil Colour Collection i osvoji put u Pariz i druge vredne nagrade!

Konkurs je otvoren od 1. do 31. marta 2016. godine.

Svi dobitnici biće obavešteni lično putem e-maila ili telefona, kao i na stranicama sajta www.misssoleil.com.

Žiri će izvršiti odabir fotografija do 15.04.2016. godine. Podaci o odabranim fotografijama biće postavljeni na sajt www.misssoleil.com najkasnije do 17.04.2016. godine.

Ocena fotografija će biti na osnovu kreativnosti, inovativnosti i duhovitosti postavljene fotografije.

Comments