Nakon toga, 2011. godine kada je objavila Femme Fatale album, svoj sedmi studijski album, fanovi su primetili da sa njom nešto nije uredu. Nije delovala zdravo. Delovala je samo duboko nesrećno.

Jedinu podršku je dobila od svoje majke, koja je godinama razvedena od njenog oca i koja nema mnogo pristupa svojoj ćerki zbog njenog oca, koji svoju ćerku samo koristi za gomilu novčanog prihoda.

Takođe, treba uzeti u obzir da advokatska kancelarija Andrew Wallet Law koja je bila zadužena za sve događaje koji su išli uz dokumentaciju i sud za starateljstvo nad pevačicom dali otkaz i nisu hteli da nastave da rade taj posao zbog načina na koji se Britney iskorišćava i maltretira. Nije bilo humano, kako izvor javlja.

Trenutno je stanje takvo da mnogo faktora utiče na ono što sledi – 10. maja je bio zakazan sud za starateljstvo gde se po prvi put pojavila pevačica, držeći za ruku svoju majku. Britney je zamolila sudiju da se starateljstvo završi i potvrdila da je protiv svoje volje stavljena u mentalnu ustanovu na novu dozu lekova, gde se nije ni sekunde pitala žena od 38 godina da li uopšte želi da bude tu i da li joj je mesto da bude tamo!

Sudija je njenu molbu odbio i naredio da se cela situacija ispita detaljno i sve izanalizira u nekom momentu u narednih nekoliko meseci.

Naredna osoba koja je problem za nju, njenu karijeru i njen život generalno je njen dugogodišnji menadžer Larry Rudolph. On se našao takođe na udaru fanova zbog komentara na zatvorenom sastanku koji smo spomenuli ranije u tekstu. A sada je možda napravio još veću grešku jer je dao izjavu za TMZ, pa je pokušao da tu izjavu opravda za Billboard magazin.

“Kao osoba koja vodi njenu karijeru, informacije koje ja i svi profesionalci kojima je okružena na dnevnoj bazi dobijaju samo informacije koje su im potrebne da znaju tog dana. Iz onoga što sam ja do sada čuo i sakupio od informacija je da se Britney ne vraća u Vegas, ne u skorijoj budućnosti, a možda i nikad više”, rekao je Rudolph za TMZ i nakon što su istakli da nije umešan u njen problem starateljstvo, on dodaje: “To je bila savršena oluja. Njeni lekovi su prestali funkcionisati, bila je potresena zbog zdravstvenog stanja oca i otkazali smo show.” 

To je ostavilo gorak ukus u ustima fanova, naročito jer se ova pevačica opet protiv svoje volje kljuka lekovima.

Ono što je TMZ u prethodnih nekoliko nedelja istakao jeste da je koktel lekova koji je dobijala prestao da radi, a da novi koktel koji nije upalio iz prve je umalo ubio Britney.

Rudolph je takođe istakao da je samo Britnina odluka kada ona opet želi da radi.

“Prošlog leta kada je htela da ide na turneju, zvala me je svakog dana. Bila je mnogo uzbuđena, a sada me nije zvala mesecima. Očigledno sada ne želi da nastupa.”

Vredno je spomena da je u početku izjave Rudolph rekao da Britney nije u fizičkom ili mentalnom stanju da nastupa trenutno, ali je takođe onda rekao da se nisu čuli mesecima. Kontradiktorno, zar ne?

“Ne želim da ona radi dok nije ponovo spremna fizički, mentalno i sa strašću koju znamo da ima. Ako se to ne desi nikada, u redu. Nemam ni želju ni potrebu da je nateram da radi. Ja sam ovde samo kad bude htela da radi i ako uopšte bude htela ponovo da radi. Ja sam tu da joj kažem da li je to dobra ideja ili loša ideja”, završio je svoju izjavu Larry za TMZ.

Comments