Miley Cyrus je samo jedna od zvezda koje su istakle svoju podršku Britney i pridružili se #FreeBritney pokretu, a nainteresantnija činjenica je možda to što je Larry Rudolph pre samo nekoliko godina bio menadžer i ovoj pevačici, pa ona sigurno ima uvid u stvari koje niko ne zna.

View this post on Instagram

📸 @david_roemer

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Nakon ovih izjava za TMZ, usledila je njegova preformulisana izjava za Billboard: Ostali mediji su od moje izjave TMZ izvukli iz konteksta da sam rekao da Britney neće nikad više raditi. To nije ono što sam rekao. Rekao sam da rezidencija u Vegasu je potpuno otkazana i nije me pozvala mesecima kako bi radila, i nisam siguran da li će ikad više nastupati. Jednostavno je tako trenutno”, i dodaje: Takođe sam i rekao da imam samo jednu ulogu u njenom životu. Ja sam njen menadžer. Mene zove kada hoće da radi, osim toga ni u šta drugo nisam umešan. Ne u njeno starateljstvo, njeno lečenje, njen odnos sa decom, ništa od toga”. 

Krajnje je vreme da se Larry zameni kao menadžer, zar ne?

Ujedno, njen bivši muž Kevin Federline kojem godinama unazad plaća preveliku alimentaciju dok su deca kod nje joj je zabranio da viđa svoje sinove dok se njeno mentalno zdravlje ne popravi.

Druga problematika je da su svi fanovi bili ubeđeni da joj njena majka Lynne pruža podršku dok stvari izgleda nisu toliko dobre. Lynne insistira da Britney uzima lekove, što pevačicu čini dodatno besnom.

Još jedan opasan mač je trač da njen dečko Sam Asghari biva ove dve godine plaćen da joj bude dečko. Nije imenovana osoba kojoj se to dešava, ali svi pretpostavljaju da je u pitanju ona. Pritom, on je verovatno jedina osoba koja joj trenutno pruža podršku full time.

View this post on Instagram

🌺🌺🌺 📸: @david_roemer

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Dobra vest je da je US Weekly otkrio da dok god je Britney inspirisana i motivisana, može da završi starateljstvo.

Britney ne zanima da li će on voditi računa o njenim finansijama, ali lično starateljstvo nad njenim životom mora da se završi. Završila je sa time i motivisana je da se izbori da uzme kompletnu kontrolu nad svojim životom. Britney je sve vreme bila svesna prava koja ima u sudu i da može da traži od sudije kraj starateljstva, što je i uradila. U narednim mesecima će provesti vreme sa čovekom koji će istražiti detaljno situaciju i dodeljuje ga sud i odlučiti da li će se starateljstvo završiti. Razgovaraće i sa njenim ocem.” 

Fanovi dug niz godina sumnjaju da koriste njenu decu da manipulišu njom i da je teraju da radi stvari koje ne želi, što se potvrdilo kao tačno.

“Ovo će biti dug proces gde će istražitelj pričati i sa njenim doktorima u prisustvu Jamie Spearsa i Britninog advokata. Na kraju, odluka sudije je da li će napokon biti prekinuto starateljstvo nad životom Spearsove”, završava izjavu izvor za US Weekly.

Nakon evidentne agonije duge jedanaest godina, krajnje je vreme da ova pevačica napokon bude slobodna, makar i po cenu da nikad više ne nastupa, ne snima i ne pojavljuje se u javnosti. Svi odlično znamo da je zaslužila do sada sve što poželi i da to treba da dobije. Stoga, pokret #FreeBritney je nešto najbolje što su njeni fanovi možda uspeli da učine za nju kako bi joj pomogli i pružili podršku da se izbori za svoju slobodu koju priželjkuje godinama.

Još jedan jako kritičan trenutak je što njen tim na njen Instagram profil kači video star nekoliko meseci koji pokušava da podvali fanovima kao novi video, ali oku svakog vernog fana nije promakao taj lapsus i izazvalo je kontra reakciju od one koju su očekivali.

View this post on Instagram

We think this is very childish of team b using old videos of britney when bullshit articles come out, it's like they are pointing fingers at each other. They all are guilty of their own actions. Yes the music choice on her video of Michael Jackson's "scream" song was great because it's a song about feeling pressured and lied too (which is probably why her team didnt post it in the first place because of the song lol), but they are so desperate to use any video of her at this point. Just dont be fooled by the recent Instagram post. They are acting like children and they keep showing more of their true colors. Just wish they would stop using Bs social. It's just not right at all. It's even more annoying when you see people commenting underneath the video when the entire world knows what's going on. You actually think she is doing all this right now with everything going on?! Jeez just stop. This is all so annoying and we are not about the fakness. This is someone's freedom and someone who is being abused, stop kissing ass and being all fake, when they dam well know she does not run her Instagram right now. This is not a time to be fake, we are talking about someone's LIFE. Sending you all good vibes 👌

A post shared by AbsoluteBritney (@absolutebritneycom) on

———————————-

izvor naslovne fotografije: instagram.com/britneyspears

Jovan Žihlavski

Comments