Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Frikom sladoledi se vole već 40 godina

Frikom sladoledi se vole već 40 godina

Frikom, jedna od najuspešnijih domaćih kompanija danas, lider u proizvodnji i distribuciji sladoleda i smrznute hrane ove godine obeleževa jubilej – 40 godina uspešnog poslovanja.

Svi ste uživali u dobro poznatim ukusima Frikom sladoleda Leni, Kapri, Rumenko, Čoko Moko, Rum koktel, koji su deo najlepših sećanja i najsrećnijih trenutaka. Ti ukusi i dalje traju i žive svoj život sa nekim novim kincima, mladima i starima. Međutim, Frikom je danas, mnogo više od toga. Frikom je uspešna kompanija koja proslavlja svoj jubilej, četiri decenije poslovanja.

G Gojko Djosic1 Frikom sladoledi se vole već 40 godina

Veliki broj novinara, poznatih ličnosti i poslovnih partnera uživao je u prijatnoj atmosferi i programu koji je povodom proslave jubileja za njih priredio Frikom. Prisutni su imali priliku da se podsete kako se živelo, 70 – ih, 80 – ih, 90 – ih i danas, koja se muzika slušala, koja se garderoba nosila, koji su bili trendovi i šta smo najviše voleli od Frikoma. Svako je mogao da pronađe svoj omiljeni Frikom sladoled, da se podseti kako je izlgedala ambalaža, kako su izgledale i zvučale reklame svake dekade i da doživi još jednom posebne trenutke sa Frikomom.

Ovim povodom predstavljene su i neke zanimljivosti koje se vezuju za Frikom i koje govore o tome koliko se ova kompanija razvila. Svake godine Frikom proizvede 100.000.000 sladoleda, što je jednako površini države Monako, u njegovom posedu nalazi se 40.000 frižidera na 20.000 prodajnih mesta širom Srbije i regiona koji kada se stave jedan na drugi dosežu visinu četiri i po Mont Everesta. Svake godine Frikom proizvede 15.000.000 Kapri sladoleda, koji kada bi se poređali jedan za drugim odgovarali bi kilometraži puta Beograd –  Kazablanka.

Frikom 40 godina 0491 Frikom sladoledi se vole već 40 godina

Frikom se razvio u snažnu regionalnu kompaniju, koja na domaćem tržištu nije samo prepoznatljiv brend, već lider u proizvodnji industrijskog sladoleda i smrznutog voća i povrća, koji u svojoj ponudi ima i testo, gotova jela, smrznutu ribu i mesne proizvode. Svake godine ponuda Frikoma je sve raznovrsnija i bogatija, kako bi se odgovorilo na sve zahteve i želje tržišta i potrošača.

Editors choice