Da li i vi krajem godine pravite planove za promene koje želite da napravite u budućnosti? Ovo je period u kom obično želite da sredite svoj život, a to uglavnom počne od ormara ili frizure.

Pre nego što se bacite na razmišljanje o promeni kose, red je da sredite svoj garderober, izbacite višak stvari i napravite mesta za nove.

Kod žena je sve povezano, autfit mora da ima svoju priču, da se slaže sa obućom i drugim detaljima, Lice mora da bude lepo, bez obzira na to da li je šminka prisutna ili ne, ali ono što je većini žena najvažnije jeste upravo kosa. Zdrava i lepa kosa nikada neće izaći iz mode, u zavisnosti od vaših izbora, nosite kraću ili dužu. Ali, kad planirate promenu u životu, uvek počnete od kose.

To je sasvim normalna pojava! Nekada deluje da je sve mnogo jednostavnije kad je kosa sveže isfenirana, samopouzdanje koje dođe do izražaja baš u tom jednom, malom salonu, donosi posebno lepu energiju, koja prouzrokuje sreću.

Pročitajte i ovo: Airy bob – frizura koju morate da isprobate ove jeseni

Danas pričamo o frizurama koje su privukle pažnju mnogim ženama i idealne su za kraj godine. Zakoračite u narednu godinu sa pozitivnim stavovima i sjajnom kosom!

Hajde da vidimo šta nam je to donela protekla nedelja mode! Izaberite frizuru koja vam se najviše dopada i napravite promenu o kojoj tako dugo maštate!

Pročitajte i ovo: Monica haircut je frizura koju sve želimo da imamo

Ovo su frizure za jesen i zimu kojima smo inspirisani!

Dual texture at Dior

Uske holandske pletenice i rajf sa kristalima. Složićete se da Dior sa sobom donosi posebnu notu elegancije koja je bezvremenska. Od početka ovaj brend spaja modu i umetnost, kombinaciju u srcu svake kolekcije, bilo da je reč o komadima garderobe ili aksesoarima.

Moschino

U Milanu, frizer Sam McKnight doneo je visoki glamur sa lepršavim talasima uobličenim u skulpturalne dodatke. Kosa je u talasima, ali je čvrsto uz glavu, donosi eleganciju kojom ovaj brend već izvesno vreme odiše. Moschino je jedan od najdražih brendova poznatih, svake godine kreira unikatne kolekcije koje su, podrazumeva se, inovativne i ekscentrične. Stav ovog brenda je da u modi treba uživati, pa su tako i sami proizvodi visokokvalitetni i komforni.

Max Mara

Niska punđa je izrazito popularna na svim društvenim mrežama. Svoju popularnost je stekla upravo na modnim pistama, a poznato je da je Max Mara brend koji neguje svoj kvalitet. Zbog toga je niska punđa u prednosti naspram svih drugih frizura. Praktična je i jednostavno se pravi, uz sve to, može da se nosi uz svaki autfit!

Bora Aksu

Ukoliko postoji dekada čiji stil možemo da opišemo kao živahan, zabavan i slobodan, onda su to definitivno sedamdesete. Ne samo da je moda ovog perioda popularna i danas, već za nju vezujemo i revoluciju lepote. Zahvaljujući ženskim pokretima i borbi za prava, sloboda se odrazila na način oblačenja i frizure!

Christian Siriano

Savršen izbor za izlazak, rođendanske zabave ili čak festivale! Vrlo je jednostavno, sve što vam je potrebno jesu cirkoni koje ćete naneti po sredini svog temena! Za ovaj efekat potreban je minimalan napor, a morate priznati da zaista sjajno izgleda. Sve što vam je potrebno uz ove detalje je jednobojna haljina i malo šminke!

Ulla Johnson

Još jedan sjajan detalj su marame za kosu – bilo da birate niski ili visoki rep, punđu ili vam je kosa puštena. One donose posebnu vrstu elegancije, ali i slobode, jer je ovakav aksesoar vrlo neobičan.

Bombshell – savršena frizura za jesen i zimu

Gotovo da ne postoji brend koji nije imao makar jednog modela sa ovom ultrapopularnom frizurom. Ako želite da uokvirite svoje lice, ovo je idealan način. Ovaj tip frizure je izuzetno praktičan jer može da se nosi nekoliko dana.

Naslovna fotografija: instagram.com/dior

Dragana Stojanović

Comments