Da li si se nekada zapitala šta je to što čini tvoju kožu tako blistavom i čistom? Većina stručnjaka će se jednoglasno složiti da je najvažnija jedna stvar, a to je korelacija između kože i stomaka. Kao što određeni suplementi utiču na celokupno poboljšanje tvog organizma, a sve se to dešava iznutra, tako je i nova Fun&Fit granola bazirana na činjenici da je ključ njene lepote upravo u njenim sastojcima.

Granola predstavlja jedinstvenu vrstu hrane koja je uvek ukusna i hrskava, ali je podjednako dobra kada se meša sa drugim sastojcima. Prema tome, nema boljeg načina da svoj dan oplemeniš nutritivnim vrednostima koje tvoj organizam traži – nego da deo tvoje rutine postanu dva nova ukusa Fun&Fit granole NUTS i Cherries&Berries.

FF Granola WB 02 1000x1000px Nije teško biti fit! Probaj novu Fun&Fit granolu

Fun&Fit ti predstavlja dva nova ukusa koja su napravljena bez dodatog šećera i veštačkih zaslađivača, tako da su zaslađeni urmom, a napravljeni su od integralnih žitarica, pečenih u rerni.

FF Granola WB animacija 02 1000x1000px Nije teško biti fit! Probaj novu Fun&Fit granolu

Fun&Fit granola - savršen početak dana

Granola je veoma popularna žitarica za doručak i poznata je po svojim hranljivim sastojcima, pa ako se trudiš da živiš aktivniji način života, vreme je da pokupiš i svoje omiljene granole prilikom sledeće posete prodavnici. Neka to budu baš novi Fun&Fit granola ukusi, a mi te uveravamo da ćeš izabrati pravu opciju!

Zašto Fun&Fit granola?

Fun&Fit je poznat po tome što njihovi proizvodi dolaze u mnogim ukusima i idealna su opcija za doručak – jer će ti dati pravi boost za početak dana. Sada se Fun&Fit porodica širi novim granola ukusima koje možeš jesti u bilo koje doba dana, jer su u potpunosti napravljeni od najfinijih sastojaka.

Granola je savršena opcija za obrok od celog zrna žitarica, zbog svog privlačnog ukusa i hrskave teksture. Osim toga, novu Fun&Fit granolu je lako pronaći u svim lokalnim supermarketima, prodavnicama ili čak online – tako da nećeš morati da odlaziš u specijalizovane prodavnice da bi pronašla ovaj porodični favorit.

FF Granola WB 01 1000x1000px Nije teško biti fit! Probaj novu Fun&Fit granolu

Fun&Fit granola - najbolji partner uz trening (pored tvog dragog)

Zamisli ovo: Vikend je i konačno si odlučila da se posvetiš svom telu, krenula si u teretanu, ali pre toga ideš na jutarnji sastanak – sa granolom. Savršeni booster pre treninga biće ti upravo Fun&Fit granola, ali tu zabava ne mora da se zaustavi! Izaberi oba ukusa za sebe i partnera, pripremi se za vežbanje i sa partnerom podeli trenutak zvani Fun&Fit granola. 

Granola je popularan obrok među onima koji vode računa o sebi, ali i među hedonistima, ljubiteljima hrane. Ugodna kombinacija liofilizovanog voća, orašastih plodova i hrskavog ovsa čini odličan, zasitan obrok u bilo koje doba dana, a posebno kada je u pitanju doručak. Međutim, postoji bezbroj načina da ovu zdravu mešavinu ubaciš u svoju svakodnevicu! Uz to što je celokupan obrok, može postati i tvoja omiljena užina u onim trenucima kada imaš malo vremena, a potrebna ti je enerija da nastaviš dan.

FF Granola WB animacija 01 1000x1000px Nije teško biti fit! Probaj novu Fun&Fit granolu

Brini se o sebi uz novu Fun&Fit granolu

Pored toga što je veoma lagani izbor za brz doručak i omiljeni obrok brojnih sportista, granola će ti pružiti dodatnu dozu energije i proteina tokom tvojih svakodnevnih aktivnosti! Upravo zato se i sami vodimo Fun&Fit sloganom – da nije teško biti fit!

Fun&Fit. Nije teško biti fit.

Svi znamo koliko je fit izgled i dobar osećaj u sopstvenom telu važan za svakog od nas. Pored unošenja zabavnih aktivnosti u tvoju dnevnu rutinu, vreme je da uneseš i zasitan obrok koji će ti pružiti upravo nova Fun&Fit granola! 

Neka ti svaki dan bude iznenađenje uz novu Fun&Fit granolu, koja će ti podići energiju i dati dobar osećaj koji će te pratiti čitavog dana!

Za više informacija o novim Fun&Fit granolama možeš posetiti zvanični Instagram profil.

Comments