Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Treba da budeš pedagog, terapeut, diplomata, ispovednik, majka Tereza, da imaš živce kao konopce, beskrajnu toleranciju i ništa-ego, da bi mogla da komuniciraš onako kako savetuju stručnjaci za komunikaciju. Bez osude, bez kritike i prozivanja, smireno iznoseći svoje stavove i osećanja, imajući u vidu da su muškarci zapravo osobe sa posebnim potrebama, pa im treba specijalan tretman i pristup, da se siroti ne bi načisto isprepadali od tvoje agresivnosti i preterane emotivnosti.

Obožavam kad pročitam negde kako treba da se ponašamo sa muškarcima, kako da kameleonišemo, da se oni ne bi osećali ugroženo, a pre svega, da bismo ih zadržale uz sebe, da se ne otmu i ne pobegnu. Na lanac, jbt, ako su džukci, pa ‘oće da se otkinu. Ja ne verujem da su džukci. I da emotivno i mentalno nisu sposobni da se nose sa iskrenošću i neposrednošću. I da su u stvari dečaci, koji samo spolja porastu (sa stomacima, bradama i mišićima), a unutra ostanu mamini sinčići, bespomoćni i emotivno zavisni. Ne verujem da im je ego veći i od srca i od pameti i da ih to što su muškarci toliko bitno uslovljava, da nikako ne mogu da dosegnu čovečnost i ljudskost, jer im se transformacija u duhovna i emotivna bića zaglavi negde u preponama.

Ta stalna priča o tome kako se ne razumemo, implicira da ne govorimo istim jezikom, nemamo isti nivo inteligencije, nemamo iste emotivne i mentalne kapacitete, a i možda smo različite vrste, sa različitih planeta. Možda je to istina. A možda je propaganda. A možda je istina i jedno i drugo.

Editors choice