Zašto poznati učestvuju u raznim akcijama i šalju poruke javnosti? Zato što su u poziciji da prošire vest. Sve što oni rade i pričaju je vest, pa ako se bave nekim pozitivnim, humanim stvarima, u nešto veruju i imaju šta da kažu o smislu života, to svi čuju i vide, vrednuju, veruju i – šeruju. Jedan od popularnijih i atraktivnijih VIP gurua, u poslednje vreme je Kijanu Rivs, koji jednom u par meseci pošalje javnosti moćnu poruku. U martu je govorio o licemerju, muško ženskim odnosima, slobodi – o svom mestu u svetu poremećenih vrednosti i o vrednostima koje traži i retko pronalazi. Sada se pojavila nova poruka, ali ništa nam ne garantuje da je to stvarno Kijanu poručio. U poruci kaže:

“Majka mog prijatelja se čitavog života hranila zdravo, nikada nije konzumirala brzu hranu, ni alkohol. Svakog dana je vežbala, bila je okretna i vrlo aktivna. Uvek se pridržavala saveta lekara i nikada nije izlazila na sunce bez zaštitne kreme. Sada ima 76 godina i rak kože i koštane srži, kao i težak oblik osteoporoze. “Da sam znala da će se moj život završiti na ovaj način, proživela bih više toga i uživela u svakom danu”, rekla je ona.

Otac mog prijatelja je uvek jeo masno, slaninu, maslac i nikada nije mazao kremu za sunčanje i često bi izgoreo na suncu. Živeo je život po svom, a ne kako su mu drugi savetovali. Sada ima 81 godinu i lekari tvrde da je zdrav kao mladić.”

kijanu rivs 1 Guru poruka koju (možda) šalje Kijanu Rivs
Comments