Pa, ova poruka nam u suštini kaže da obratimo pažnju na to ogledalo. Da poznajemo sebe, da slušamo sebe, da poštujemo sebe, da budemo dobri prema sebi, da ne lažemo sebe i da ne zamišljamo da ćemo večno živeti ako ispunimo sva pravila zdravog života, koji nas opterećuje i sputava. Da treba da se opustimo, da se prema sebi ponašamo blagonaklono, kao prema najboljem prijatelju i da živimo na sopstveni način, onako kako nama prija i kako nam priliči, a ne onako kako nalažu bilo kakva pravila.

Ukratko – život je kratak i ne treba ga traćiti ni na šta što nije autentično, jedinstveno, ispunjavajuće i zadovoljavajuće. Ova poruka je hedonistička i fatalistička, čini se meni. Ova poruka je praznjikava i šupljikava, kao isceđen sunđer. Kao recikliran indijski kari u američkom restoranu brze hrane. Ova poruka je površna i opasna za bukvaliste, lenjivce i ograničene, koji su možda baš ciljna grupa ove poruke. Ovu poruku nije uputio Kijanu, spemna sam da se kladim i da možda izgubim.

Ali ja nisam VIP, nemojte mene da slušate. Kad budem htela da vam kažem nešto super premudroserivo, potpisaću se kao Nikola Tesla.

kijanu rivs 4 Guru poruka koju (možda) šalje Kijanu Rivs

Pročitajte još i ovo:

Moje komšije sa Fejsbuka (BLOG)

Nepogrešivi znaci da ste sami sebi srodna duša

Kako uspevam da iz kurtoazije ne poštujem sebe (BLOG)

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.telegraph.co.uk, www.laineygossip.com, www.frenchtoastsunday.com, www.screencrush.com

Aleksina Đorđević

Comments