Kažu da sreću čine male stvari, a neke od njih su svakako sunčano vreme provedeno pored vode, uz prijatno druženje, osveženje, ali i takmičenja u veštinama koje “izazivaju” i duh i telo.

Upravo jedno takvo je organizovao Hansaplast® na Adi Ciganliji za predstavnike medija. Ovaj medicinski brend već decenijama obezbeđuje da nam savršen letnji ugođaj ne pokvare neprijatnosti koje se mogu desiti tokom boravka u prirodi, sportskih aktivnosti i svih onih izazova koje letnji period sa sobom nosi.

Ovog puta, Hansaplast® je učesnicima skupa priredio “sitnice” koje znače savršen početak leta, pa su uz kreativnu radionicu i vođstvo business coacha Ivone Simić, mogli da saznaju kako da povećaju koeficijent sreće, ali i da sami budu inspirisani da, u okviru svojih timova, daju najkreativniji odgovor na pitanje šta je sreća. Timski duh i želja za pobedom vodila je prisutne da ostvare najbolji rezultat u trci na pedalinama i tako osvoje nagrade koje će obezbediti da se osmeh što duže zadrži na licima. U opuštenoj atmosferi restorana “Jezero” ređali su se odgovori na pitanje šta je sreća i svaki je bio tačan, na svoj način.

“Šta je sreća? Kako se ko osjeća…”, “Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje. Izaberi sreću!” – samo su neki, uz pobednički: “Sreća je kad obuješ nove cipele, a za svaki slučaj u tašni imaš Hansaplast” koji su dokazali da i samo razmišljanje o sreći daje pozitivan nagoveštaj da će ovo leto biti obeleženo srećnim koracima.

Uz Hansaplast®, razume se!!! Just keep smiling!

1. Ne zaboravite da i najlepše cipele neće lepo izgledati na stopalima koja su nedovoljno negovana, a koraci neće biti laki ni poletni ako vas muči žulj, čak i ako izađete na mesto na kojem se svi okreću za vama. Hansaplast ima paletu efikasnih rešenja za ovu situaciju, ali i preventivu, uz koja možete da budete sigurni da ćete lagano i zadovoljno šetati kroz snove – i svoje i nečije! Univerzalni Hansaplast® je prijatan za nošenje, otporan je na vodu i nečistoće, dobro prijanja i lako se stavlja i skida. Hansaplast® Classic je tekstilni i seče se po potrebi. Čvrsto i pouzdano prijanja, propušta vazduh i ima jastučić koji se ne lepi za ranu. Jednom kada se žulj pojavi, Hansaplast® flaster protiv žuljeva spasiće vaš izlazak.

klasik Hansaplast: Za vaše srećne korake (1. deo)

Hansaplast® Classic

2. Ako planirate letnji odmor, a imate ranicu, zaboravite na mit da ranice od manjih posekotina treba ostaviti otkrivene jer će vazduh pomoći da brže zarastu. Istina je upravo suprotna. Pokrivene rane brže i efikasnije zarastaju i imaju manji rizik od infekcije. Hansaplast® proizvodi pružaju zaštitu dok rana potpuno ne zaraste. Međutim, ako ste na plaži, imamo rešenje i za to: Hansaplast® Aqua Protect je vodootporan i neće se odlepiti prilikom tuširanja ili kupanja. Univerzalni Hansaplast®, kao i Junior Hansaplast®, takođe su vodootporni.

akvaprotekt Hansaplast: Za vaše srećne korake (1. deo)

Hansaplast® Aqua Protect

3. Ples i izlasci su zabavni, a ostajanje do ranih jutarnjih sati možda vama ne predstavlja problem, ali može biti teško za vaša stopala, posebno ako je njihova koža osetljiva! Zaštitite ih od večernjih izlazaka korišćenjem Hansaplast® Sensitive namenjenog posebno osetljivoj koži. Propušta vazduh i omogućava koži da diše, lako se primenjuje i bezbolno uklanja.

senzitiv Hansaplast: Za vaše srećne korake (1. deo)

Hansaplast® Sensitive

4. Volite da putujete, a obilasci novih mesta u zemlji i inostranstvu su za vas sinonim kvalitetnog odmora? U slučaju aktivnog odmora, obvezno sa sobom imajte Hansaplast® flastere protiv žuljeva. Ovaj proizvod je trenutni spas za vaša stopala. Pogodno za svaku torbu.

protiv zuljeva Hansaplast: Za vaše srećne korake (1. deo)

Hansaplast® flasteri protiv žuljeva

5. Priprema, pozor, auuuuuuu? Sportske povrede se mogu dogoditi bilo kome i bilo kada. Znamo da je posebno nezgodno ako onesposobite ruku i prste, pa zato odmah nudimo adekvatno rešenje u vidu Hansaplast® specijaliste za prste. Ovi flasteri su ekstra dugi, tako da savršeno prianjaju uz prste.

za prste Hansaplast: Za vaše srećne korake (1. deo)

Hansaplast® specijalista za prste

Nije svaki flaster Hansaplast®. Širom sveta Hansaplast® je već generacijama sinonim za flaster nenadmašnog kvaliteta. Hansaplast® je brend iza kojeg stoji 125 godina tradicije, iskustva i znanja. Kada odete u apoteku ili prodavnicu da kupite flaster, izaberite Hansaplast®, flaster broj jedan u Evropi.

 

Comments