Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Premium filmski kanal HBO s ponosom najavljuje novu, četvrtu sezonu hit-serije iz originalne HBO produkcije “Igra prestola”, koja će premijerno biti prikazana večeras, 7. aprila u 20:05h ekskluzivno na HBO-u. Nove epizode će biti emitovane ponedeljkom u istom vremenskom terminu.

Zasnovana na fantastičnim bestselerima, “Igra prestola” je epska priča o izdaji i velikodušnosti u Vesterosu, u kome leta i zime mogu da traju godinama, i gde je samo žeđ za moći večna. “Igra prestola” je jedan od zaštitnih znakova kanala HBO, a ujedno i veliki hit. Ove godine odmotava se klupko zanimljivih priča i dolazi do neizbežnih i krvavih završetaka.

Na početku sezone, ohrabrena pokoljem koji je na Crvenoj svadbi u Blizancima uništio mnoge neprijatelje iz kuće Stark, kuća Lanister uspeva da zadrži Gvozdeni presto… Ali, da li može da preživi samoživosti svojih članova, kao i nove i rastuće pretnje sa juga, severa i istoka?

Dok neporaženi Stanis Barateon i dalje obnavlja svoju vojsku u Zmajkamenu, veća opasnost dolazi sa juga, dok Oberin Martel, “Crvena kobra Dorne” koji mrzi Lanistere, dolazi u Kraljevu luku na venčanje Džofrija i Margeri Tirel, najverovatnije sa skrivenim namerama. Na severu, iscrpljena Noćna straža nadjačana je zbog neumoljivog napredovanja Mens Rajderove vojske Divljana, koju prati još strašniji neprijatelj: nemrtvi Beli hodači.

GOT S4 MB 01 HBO: Četvrta sezona Igre prestola

A kao da ni to nije dovoljno, Deneris Targarjen je sa svojom ozloglašenom trojkom zmajeva i Vojskom Neokaljanih, spremna da “oslobodi” Mirin, najveći robovski grad na istoku, što joj može doneti izuzetnu moć potrebnu za ostvarenje krajnjeg plana: odlazak u Vesteros i ponovno zauzimanje Gvozdenog prestola koji su Lanisteri preoteli od njene porodice.

Prva epizoda mega popularne serije “Igra prestola” besplatno je dostupna u periodu od 7. aprila do 6. maja svim gledaocima u Srbiji, putem internet usluge videa na zahtev HBO GO. Svi koji u tom periodu posete hbogo.rs moći će da uživaju u ovom fantastičnom vizuelnom spektaklu.

Editors choice