Kolače i torte koje proizvodi Home Made Company svi ljubitelji slatkih zalogaja prepoznaju kao sinonim za kvalitet, vrhunski ukus i izgled, i rado konzumiraju u brojnim beogradskim kafićima i restoranima.

Najveći izbor Home Made ukusa klijenti mogu pronaći u kafe poslastičarnicama Coffee Room, i to na dve lokacije u Beogradu: u prizemlju Ušće Shopping Center-a, i u srcu Beograda, na adresi Topličin venac 17.

Iz bogate ponude Home Made Company i Coffee Room preporučuju vam nekoliko sjajnih ukusa:

Nugat: Najprodavaniji Home Made ukus! Čokoladna kora prelivena najnežnijim spojem nugat čokolade i praliniranih lešnika. Istinska radost za vaša nepca…

Nugat high res bez logotipa Home Made Company i Coffee Room vam preporučuju

Home Made Cake: Kada torta nosi naziv po proizvođaču, jasno je da je reč o najfinijoj deliciji. Vazdušasta kora ispunjena indijskim orahom u sosu od crvene pomorandže. Dom je tamo gde je slast!

HomeMade Cake high res bez logotipa Home Made Company i Coffee Room vam preporučuju

Medena jagoda: Čaroban spoj meda i jagode, iskušenje za sva čula. Vanil krem, sočne čokoladne korice sa dodatkom meda i puuuno svežih jagoda. Kraljica među tortama!

HMC Medena jagoda Home Made Company i Coffee Room vam preporučuju

Toffee: Čokoladna korica, čoko fil sa mascarpone sirom, karamel punjenje i celi lešnik. Preliveno crnom čokoladom i dekorisano lešnikom. Fantastična kombinacija čokolade i karamele, novi hit u Home Made ponudi!

HMC Toffee Home Made Company i Coffee Room vam preporučuju

Smokva rogač: Nešto sasvim drugačije – mediteranski spoj smokve i rogača sa dodatkom crne čokolade, sveže narandže, limuna i badema. Probajte nešto neobično!

HMC Smokva rogaƒ Home Made Company i Coffee Room vam preporučuju

Ananas jagoda: Korice sa plazma keksom i bademom, prelivene vanil kremom sa komadićima ananasa, jagode i seckanog badema. Osvežavajuća torta sa pravim balansom slatkih i voćnih ukusa.

Ananas jagoda high res bez logotipa Home Made Company i Coffee Room vam preporučuju

Homeroche: Čokoladna korica oplemenjena kremom od kafe i lešnika, spojena kremom sa ukusom šampanjca. Prvi izbor mnogih sladokusaca!

Homeroche high res bez logotipa Home Made Company i Coffee Room vam preporučuju

Banana plazma: Ukusi koji vraćaju u detinjstvo, plazma keks, banana i čokolada, sa dodatkom oraha i lešnika. Budite ponovo dete i uživajte u svakom zalogaju!

Banana plazma high res bez logotipa Home Made Company i Coffee Room vam preporučuju

Za više informacija posetite sajt, Facebook stranicu, Instagram ili pozovite 060/300-32-44.

Comments