Ponudu korporativnih poklona koje HomeMade Company ima u portfoliju čine inovativni proizvodi, vrhunskog kvaliteta i ukusa, atraktivno dekorisani i u luksuznom pakovanju.

Najčešći korporativni pokloni iz HomeMade ponude su poklon torte, Sweet Selection, HomeMade Macarons, poklon kutije sa cupcakes-ima, lilihipi i medenjaci.

DSC01357 Home Made Company: Ponuda za biznis klijente DSC02192 Home Made Company: Ponuda za biznis klijente DSC03060 Home Made Company: Ponuda za biznis klijente DSC03140 Home Made Company: Ponuda za biznis klijente

Uz slatke korporativne poklone može se priložiti vizit karta, čestitka ili drugi materijal koji će primaocu jasno preneti željenu poruku. Za veče količine moguće je i prilagođavanje ambalaže potrebama klijenta, brendiranje logotipom ili kompletno drugačije vizuelno rešenje pakovanja. Pored toga, i sami proizvodi, ukoliko to tehnologija dozvoljava, mogu se dekorisati tako da boje ili dekoracija budu u željenom korporativnom duhu.

DSC02284 Home Made Company: Ponuda za biznis klijente

Najbolje domaće i inostrane kompanije angažuju HomeMade majstore za izradu torti kojima se obeležavaju važni jubileji i posebne prilike. Torte se proizvode u velikom broju ukusa, u oblicima i sa dekoracijama kakve klijent želi – logotip kompanije, oblik i izgled proizvoda, sve po čemu je klijent prepoznatljiv i što želi posebno da promoviše.

Velux 002 Home Made Company: Ponuda za biznis klijente Velux 006 Home Made Company: Ponuda za biznis klijente korp7 Home Made Company: Ponuda za biznis klijente korp11 Home Made Company: Ponuda za biznis klijente

Na korporativnim proslavama ovakve torte su uvek poseban doživljaj za sve prisutne i najbolji momenat za svečani govor uvek je trenutak kada se torta iznosi i seče.

Pored torti, na korporativnim proslavama sve je češći slatki sto na kom se gosti mogu poslužiti manjim poslasticama različitih ukusa. Za slatke stolove Home Made Company priprema mnogo zanimljivih proizvoda: Cocktail Selection, slatke čašice, macarons, cupcakes, cake pops, medenjake… Skoro svi ovi proizvodi mogu biti prilagođeni korporativnim bojama kompanije koja organizuje proslavu, ili imati detalj sa logotipom štampan jestivim bojama na jestivom papiru. Time se postiže dodatno brendiranje samog događaja.

DSC01863 Home Made Company: Ponuda za biznis klijente DSC01173 Home Made Company: Ponuda za biznis klijente DSC01199 Home Made Company: Ponuda za biznis klijente DSC01744 Home Made Company: Ponuda za biznis klijente

HomeMade Company ulaže maksimalan trud i puno ljubavi kako bi ispunio svaku ideju i želju klijenta i kako bi se svečanost dugo pamtila po lepim momentima, kako kod organizatora proslave, tako i kod svih gostiju…

DSC 0406 Home Made Company: Ponuda za biznis klijente
Za više informacija posetite sajtFacebook stranicuInstagram ili pozovite 060/300-32-44.
Comments