Mame, tetke, strine, ovo vam može biti zanimljivo…

Kada se bavite proizvodnjom torti i poslastica, omiljeni klijenti moraju vam biti deca, jer se iskreno oduševe i uživaju u svojim rođendanskim tortama i drugim slatkim zalogajima i njihovi osmesi najveća su nagrada za sav uloženi trud. Tako je i u Home Made Company, koji se trudi da svakom malom slavljeniku pripremi tortu i svašta nešto ukusno i lepo, da ulepša rođendan, polazak u školu, proslavu nekog uspeha…

home made company deca 1 Home Made Company: Najslađe za najmlađe! home made company deca 2 Home Made Company: Najslađe za najmlađe! home made company deca 3 Home Made Company: Najslađe za najmlađe! home made company deca 4 Home Made Company: Najslađe za najmlađe! home made company deca 5 Home Made Company: Najslađe za najmlađe!

Ukus je najbolja preporuka za HomeMade torte, a dekoracije se najčešće rade u skladu sa omiljenim crtanim junacima i drugim motivima koji su mališanima značajni i kojima vole da se pohvale svojim drugarima (omiljeni sportisti, sportski klubovi i sl.).

home made company deca 6 Home Made Company: Najslađe za najmlađe! home made company deca 7 Home Made Company: Najslađe za najmlađe! home made company deca 8 Home Made Company: Najslađe za najmlađe! home made company deca 9 Home Made Company: Najslađe za najmlađe! home made company deca 10 Home Made Company: Najslađe za najmlađe!

Pored torti, Home Made Company proizvodi i brojne slatke zalogaje za dečije rođendane: cupcakes, cocktail selection, macarons, cake pops i medenjake.

Comments