ovan2111211 Horoskop 16. mart  23. mart

Nema ništa toliko loše u ovoj nedelji što malo društvenog života ne može popraviti. Iako ste se možda malo udaljili od prijatelja ili od svog partnera, malo kreativnog razgovora može sve popraviti. Ove nedelje težićete perfekcionizmu. Pokušajte da vidite najbolje u sebi i drugima bez previše očekivanja.

bik2111211 Horoskop 16. mart  23. mart

Koliko god se trudili ove nedelje, čini se da ništa ne ide od ruke. Najbolje bi bilo da za sada samo maštate i planirate umesto što pokušavate da toliko postignete odjednom. Ne trošite vreme na žaljenje za gubicima, fokusirajte se na jednu po jednu stvar i rešavajte je.

blizanci2111111 Horoskop 16. mart  23. mart

Ovo će biti sjajna nedelja za posao i finansije. Očekuju vas zanimljive saradnje koje će rezultirati velikom zaradom. Društveni život se takođe popravlja. Ako prijatelj dođe sa interesantnom idejom, odmah je prihvatite. Dugo vam nedostaje zabave, zato je sada krajnje vreme da uradite nešto po tom pitanju.

rak2111211 Horoskop 16. mart  23. mart

Kako nedelja odmiče, tako je sve bolje i bolje. Negde na sredini gest vašeg prijatelja ili sjajna prilika popraviće vam raspoloženje i vratiti entuzijazam. Na poslu nije najsjajnije, pošto vaše kolege nisu više spremne za saradnju kao što su nekad bile. Ipak mnogo toga može da se postigne ako ste spremni na kompromis.

lav2111211 Horoskop 16. mart  23. mart

Još uvek bijete iste bitke i nikako da se otarasite prošlosti. Zato je najbolje da pustite da vreme učini svoje. U ovom periodu dosta će vam pomoći prijatelj. Idite na zabave i druženja, postoji velika šansa da ćete upoznati nekog novog i posebnog. Počastite sebe nekom sitnicom koju već dugo želite.

devica3111211 Horoskop 16. mart  23. mart

Mnogo druženja ove nedelje. Na poslu bolje funkcionišete kao timski igrač, nego kada radite sami. Ipak ne dozvolite da tuđa mišljenja toliko utiču na vas. Ako mislite da nisu u pravu, pustite neka misle kako hoće, a vi terajte po svom. Dobre vesti kada je novac u pitanju. Možda dobijete unapređenje ili veću platu.

vaga2111211 Horoskop 16. mart  23. mart

Ove nedelje puni ste energije i imate mnogo planova. Gledajte da odredite prioritete, a ne da se zagubite u željama i na kraju ne realizujete ništa. Družite se sa ljudima, mnoge prilike se tu kriju. Od novih poznanstava, preko poslovnih mogućnosti, pa i do ljubavi.

skorpija2111211 Horoskop 16. mart  23. mart

Dosadno vam je i osećate se loše već duže vreme. Prevaziđite to. Ako ne učinite nešto provešćete celu sledeću nedelju razmišljajući šta sve niste uradili i šta ste propustili. Treba vam avantura i aktivnosti u kojima ćete testirati svoje sposobnosti. Izazov, to je ono što tražite. Otvoreni ste za zabavu i na ljubavnom planu.

strelac2111211 Horoskop 16. mart  23. mart

Nećete moći da računate ni na koga osim na sebe. Porodica, prijatelji, pa čak i partner neće imati razumevanja za vaše potrebe. Ipak, neočekivan poziv koji će se desiti možda vam otvori nova vrata u životu. Što se novca tiče, razmišljate o pozajmici ili kreditu. Sledeći put ostavite nešto novca sa strane za crne dane.

jarac2111211 Horoskop 16. mart  23. mart

Ove nedelje ćete biti preduzimljivi, puni elana i energije. To će rezultirati pozitivnim događajima u svim aspektima vašeg života. Moguća su neka kraća putovanja ili poseta prijatelju ili porodici koji ne žive u vašem gradu. Odmor će vam svakako prijati.

vodolija2111211 Horoskop 16. mart  23. mart

Željni ste avanture i novih prilika. Ovo utiče na vaš ljubavni život i kreativne sposobnosti, a u to su uključena i putovanja. Posao i zdravlje se poboljšavaju, jer sa naletom ove pozitivne energije kao da vam je sve krenulo nabolje. Jedino vodite računa o finansijama, jer mnogo trošite u poslednje vreme.

ribe2111211 Horoskop 16. mart  23. mart

Znate svoje granice i mogućnosti, pa ne dozvolite da se stresirate, jer drugi misle da možete još više. Opustite se i posvetite sebi i svom partneru. Nađite način da se razonodite i rešite pritiska. Imate pojačanu želju za intimnošću, osećate se ranjivo i potrebno vam je da vas neko uteši.


Lenka Gatić

Comments