Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

ovan2 Horoskop 18. septembar – 24. septembar

Vreme je da osvežite svoj život. U zadnje vreme kao da je pala tama na vaše snove. U početku će vam biti jako teško da se skoncetrišete i odredite priorite, ali polako, makar započnite nešto novo u nedelji koja predstoji. Potrudite se da provodite više vremena napolju, ili makar otvorite prozor i pustite malo svežeg vazduha u vaš životni prostor. Razdrmajte se i pokrenite. Voljena osoba će možda poželeti da porazgovara o nekim problemima koje ste ranije potisnuli. Obratite pažnju na to.

bik2 Horoskop 18. septembar – 24. septembar

Proširite svoje vidike ove nedelje. Sagledajte mogući problem iz drugog ugla. Mali crv sumnje se može useliti u vaš um, naročito po pitanju poslovne odluke koju ste doneli. Možda je najbolje da otputujete negde gde biste mogli na miru o svemu da razmislite. Ukoliko ste singl, neko potpuno magičan se može pojaviti u vašem životu. Vaše zdravsteno stanje će se vidno poboljšati ukoliko otpočnete novi tretman vežbi i fizičkih aktivnosti.

blizanci2 Horoskop 18. septembar – 24. septembar

Vaše razmišljanje i rasuđivanje biće jako pomućeno zbog prevelikih obaveza i previše posla, tako da ne donosite nikakve bitne ili važne odluke ukoliko nije zaista neophodno. Voljena osoba neće imati  preterano razumevanja za vas i prilično će iskušavati vaše strpljenje i dobru volju. Ipak, pokušajte da ostanete hladne glave. Svoju negativnu energiju pretvorite u kreativnu, isplatiće vam se.

rak2 Horoskop 18. septembar – 24. septembar

Početkom nedelje imaćete jaku želju da promenite svoj imidž. Možda ćete želeti da potpuno obnovite svoj garderober. Samo napred! Otuđeni prijatelj izraziće želju za ponovnim zbližavanjem i druženjem. Dajte toj osobi drugu šansu, verujte svojoj unutrašnjoj mudrosti. Oslušnite i odmah ćete naći odgovor za vašu dilemu. Tokom vikenda, poželećete malo uzbuđenja. Ipak, imajte na umu mere opreza ukoliko planirate da uradite nešto rizično.

lav2 Horoskop 18. septembar – 24. septembar

Ne verujte svemu što čujete. Saradnik vam može servirati laž samo da bi vam napakostio. Budite skeptični u razgovoru sa ostalim saradnicima na poslu. Razmislite o volontiranju za više dobro, privući ćete dobru karmu pomažući drugima u nevolji. Neočekivano dobra vest ulepšaće vam početak vikenda. Recite “Hvala” univerzumu na tome, jer ćete tokom vikenda prevazići sve dosadašnje prepreke.

devica2 Horoskop 18. septembar – 24. septembar

Ključna reč ove nedelje je stres. Preduzmite hitne korake da olakšate svoj um i dušu.  Pronađite svoj kutak gde ćete moći da odmorite i meditirate, a da vas, pritom, niko ne ometa u tome. Otklonite sumnju u sebi, možete vi i više od toga da se samosažaljevate. Morate da odustanete od određene osobe. Prihvatite činjenicu da ne možete uvek sve da kontrolišete u životu i biće vam mnogo lakše kasnije.

vaga2 Horoskop 18. septembar – 24. septembar

Bićete u centru zbivanja početkom nedelje. Bićete glavni i vašem delu univerzuma. Voljena osoba vas može pitati za savet, ali osoba bi možda mogla da zatraži više pomoći nego što joj možete pružiti. Pojedine situacije navešće vas da pomislite da vam se veza malo i istrošila. Možda ste u pravu. Odvojite malo vremena samo za sebe i dobro razmislite vredi li dalje, ili je vreme da se oprostite i svako nastavi svojim putem.

skorpija2 Horoskop 18. septembar – 24. septembar

Vraćate se na pravi put u punoj snazi ove nedelje. Ogroman priliv motivacije navodiće vas kroz vaše akcije i dela. Ipak, pazite da ne zalutate na neistraženu teritoriju, jer to može biti rizično. Novi finansijski priliv može vas zadesiti sredinom nedelje, ne bi bilo loše da ga iskoristite za dalja ulaganja. Noćne more vas mogu mučiti, ali nemojte se preterano opterećivati, one su samo posledica umora i neredovnog izlaganja svežem vazduhu.

strelac2 Horoskop 18. septembar – 24. septembar

Razmislite o ponovnoj organizaciji liste vaših životnih prioriteta početkom ove nedelje. Nemojte trošiti više vreme na aktivnosti koje vas i ne zanimaju toliko. Od srede će vaše raspoloženje rasti, tako da možda uhvatite sebe kako pevušite dok radite. Tokom vikenda izbegavajte kazina i igre na sreću. Može se desiti da izgubite veću količinu novca. Saradnik vas može navesti na loša dela, nemojte biti povodljivi.

jarac2 Horoskop 18. septembar – 24. septembar

Potrudite se da voljenoj osobi stavite do znanja koliko vam je stalo do nje. Biće joj drago da to čuje od vas. Porodična pitanja mogu doći u centar pažnje i krenuti neočekivanim tokom sredinom nedelje. Imajte na umu, šta god da je u pitanju  – kompormis ne dolazi u obzir. Krajem nedelje osetićete se veoma snažnim i odvažnim i bićete jako ponosni na neke vaše lične poduhvate.

vodolija2 Horoskop 18. septembar – 24. septembar

Zaštitite vaše lične predmete. Možda budete na meti džeparoša i prevaranata početkom nedelje. Nemojte ni pozajmljivati novac nepouzdanim ljudima, možete biti prevareni. Sredinom nedelje može doći do drastične promene u vašem živitnom stilu. To i nije nešto loše, s obzirom da već duže vreme kukate na rutinu i dosadu. Prigrlite promene i osobu koja se može pojaviti sa njima.

ribe2 Horoskop 18. septembar – 24. septembar

Bićete negativno raspoloženi početkom nedelje. Da biste to otklonili, setite se svih divnih stvari koje imate u životu i koliko toga divnog vas još čeka. Vaš vredan rad napokon će se isplatiti. To će vam pružiti dodatnu ambiciju za dalji rad. Voljena osoba će vam pružiti lepe trenutke tokom vikenda, a ukoliko ste sami, vaša platonska ljubav, ili donedavni prijatelj, može postati i nešto više od toga.

Astro plus

Device će pre biti uzdržane i izbegavaće ćaskanje i razgovor reda radi, samo da sebe ne bi dovele u čudnu i nepripremljenu situaciju, a s druge strane imaju volje da izguraju situacije od kojih drugi odustaju. Umeju da vas uvere da su iskrene čak i kada lažu. Vole da im stalno govorite da su u pravu, a mogu biti jako oštre na jeziku i uvrediti vas bez dvoumljenja, naročito kada su ljute.


Ginger Lady obožava modu, ali izbegava da piše o njoj. Obožava muziku, ali ne peva pod tušem. Voli da pozira a nije model. Piše ono što zna i u šta veruje. Svoj život umesto u ružičasto boji u crveno i definitivno nema vremena za gubljenje. We don’t have all the time in the world. The time is now.

Editors choice