ovan211111111111111111 Nedeljni horoskop: 07. novembar – 13. novembar

Ono na šta treba da pripazite ove sedmice jeste da se ne uzrujavate bespotrebno i da vas kolege ne uvuku u trač partije. Posmatrajte ogovaranja sa strane, smeškajte se i suzdržite se od bilo kakvih komentara. Umete bespotrebno da planete zbog sitnih grešaka i propusta, a to vam saradnici najviše zameraju. Oni koji su tek počeli da rade neka pripaze na saradnju sa strancima jer baš u tim poslovima vrebaju problemi i rizici. Pogotovo kada je papirologija u pitanju. Slobodnim Ovnovima šanse da upoznaju budućeg partnera smeše se na poslovnom putovanju. Isto tako, postoje velike šanse i da ljubav plane sa osobom sa kojom  ste ranije imali nesuglasice i često ste se svađali. Kod zauzetih je malo napeto, jer se često inatite. Ni partner nije u drugačijem raspoloženju, pa bi iskren i otvoren razgovor mogao da reši eventualne nesporazume.

bik111111111111111111 Nedeljni horoskop: 07. novembar – 13. novembar

Imate konkretne želje, ali ne znate kako da ih ostvarite. Vrtite se u krug, a rešenje ne dolazi. Započinjete više poslova istovremeno koje niste u stanju na vreme da završite, pa je to glavni uzrok što se osećate nelagodno i bespomoćno. Postoje osobe koje pokušavaju da vas motivišu i da vam prošire vidike, pa iskoristite povoljnu situaciju da biste napredovali i sebi olakšali napornu nedelju. Nije sve crno, saradnici vas vole, pa ne libite se da tražite pomoć i savete iskusnijih kolega. Veoma ste interesantni suprotnom polu. Privlači ga vaša spontanost, naivnost i pomalo detinjaste reakcije. Slučajan susret sa osobom koja stanuje blizu vas može da bude sudbonosan i krunisan pravom, romantičnom ljubavi kao iz filma. Zauzeti Bikovi uživaju u čarima ljubavi i odanosti od strane voljene osobe.

blizanci211111111111111111 Nedeljni horoskop: 07. novembar – 13. novembar

Razmišljate na koji način da iskoristite svoje kontakte i sposobnosti. Niste nešto preterano ažurni, pa se više oslanjate na iskustvo i dobru reputaciju koju ste godinama gradili. Iako sledi zahtevan period, vi ste opušteni i ne nervirate se previše. Imate kome da delegirate neka statična zaduženja, pa vas ne brine da li će svi rokovi biti ispoštovani. Finansije se znatno popravljaju, a počeli ste i više da štedite. Zauzeti Blizanci pokušavaju na sve načine da dopru do partnera, ali njegova ćudljivost je trenutno enigma za vas. Osećate da voljena osoba prolazi kroz loš period, ali nikako ne uspevate da je nagovorite da vam se otvori i podeli sa vama ono što je muči. Iako imate tendenciju da se suviše trudite, to neće doneti rezultate. Slobodni Blizanci, ne žurite i samo polako. Iako imate udvarače na sve strane pomno razmislite ko je onaj pravi i ko može da se nosi sa vašim neobuzdanim karakterom.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments