jarac211111211111111111 Nedeljni horoskop: 07. novembar – 13. novembar

Naš savet vam je da pažljivije birate poslovne saradnike, a naročito ne započinjite poslovnu saradnju sa neozbiljnim ljudima samo zato što su vam rod ili prijatelji. Može se dogoditi da vam drugi neprimetno delegiraju svoj posao pa pokušajte na ljubazan način da svima stavite do znanja da niste naivni i neko koga mogu besomučno da iskorišćavaju. Uzdržite se od nepotrebnog trošenja i napravite dugoročnije finansijske planove. Slobodnim Jarčevima trenutno nije stalo da nađu i dožive veliku ljubav. Ako neko po vašoj meri i ušeta u vaš život bićete oprezni i rezervisani. Zauzeti Jarčevi žele više slobode, a partner je nikada tolerantniji nego sada. Ne pravite gluposti i opustite se.

vodolija211111421111111111 Nedeljni horoskop: 07. novembar – 13. novembar

Već dugo pokušavate da prijatelje na poslu posavetujete i da im pomognete da izbegnu eventualne kritike, a sada će se vaše mišljenje i stavovi pokazati kao merodavni. Bili ste u pravu i svima ste ukazivali na greške i propuste, pa oni koji vas nisu poslušali biće u problemu. Pazite se mogućih sabotiranja mlađih saradnika koji su preambiciozni. Vaš posao zavisi od dobrih odnosa i klijenata, pa pazite da vas opstrukcije od strane nekih kolega ne koštaju uspeha i bonusa. Slobodne Vodolije privlače osobe koje su po temperametnu veoma bučne osobe koje na sve načine pokušavaju da vas zasene i da budu u centru pažnje. Zauzete Vodolije trenutno ne muče ljubavni problemi. Sve je mirno i pod kontrolom.

ribe211111221111111111 Nedeljni horoskop: 07. novembar – 13. novembar

Ribama poslovne ponude pristižu sa svih strana i zaista ćete biti u prilici da zadovoljni i motivisani počnete da radite posao koji će biti ostvarenje svih vaših snova. Sasvim sigurno je da će vas posao iscrpeti, ali sada je neminovno da radite na ovaj način i pod pritiskom.  Imate veliku podršku nekih ljudi za svoje planove, nemojte da zaboravite neke prijateljske usluge i uzvratite na isti način kada dođe vreme za to. Kod zauzetih Riba javiće se neprijatna situacija jer će vam partner zameriti da više vremena provodite sa prijateljima nego sa njim. To će vam tokom cele sedmice nabijati na nos., ne svojom voljom, idu iz veze u vezu, a šanse su velike da vas zainteresuje osoba koja je veoma situirana.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvor fotografija: instylebuzz.com

Milena Stojanović