rak211111111 111111111 Nedeljni horoskop: 07. novembar – 13. novembar

Vaš kritički i strog nastup privući će pažnju nadređenih, ali vi ste takvi kako biste svima skrenuli pažnju sa svojih grešaka. Kritikujete nečiji nerad i greške kako biste sakrili svoje. Na vašu sreću, to vam za sada uspeva ali nećete moći dugo sa takvim stavom da se izvlačite. Razmišljajte na koji način da poboljšate svoje poslovanje umesto što se oslanjate na druge da rade umesto vas. Budite strpljivi i sačekajte kraj nedelje da biste podvukli crtu i napravili uspešniji plan, jer ovaj, bar za sada, ne funkcioniše. Zauzeti Rakovi žele da voljenoj osobi prebace nešto što im se ne dopada, ali nemaju petlje za to jer je partner suviše emotivan i svaka ružna reč ga u srce pogađa. Slobodni mogu da se vrate u neku vezu ili uđu u vezu sa osobom koja je već pored vas.

lav211111111111111111 Nedeljni horoskop: 07. novembar – 13. novembar

 Vas u ovoj nedelji očekuje pomalo žustar period. Očekujte kritike i nevolje sa svih strana. Provokacije od strane saradnika, podmetanje noge od strane onih koji pretenduju na vašu poziciju, pa čak je moguće da vam neko podmetne potpisivanje nekih ugovora i papira za koje niste nadležni. Budite oprezni i, ako ste u mogućnosti, ove sedmice budite što mirniji, neutralniji na poslu. Možda je najbolje vreme da uzmete odmor ili slodobne dane. Slobodne Lavove muči to što stalno naizlazite na neozbiljne osobe koje hoće samo avanturu, dok  kod zauzetih  se budi izvesna sumnja u partnera. Moguće su sitne svađe koje će biti učestalije kako dani prolaze.

devica211111111111111111 Nedeljni horoskop: 07. novembar – 13. novembar

Pokušavate na sve načine da ostanete neutralni kada su prepirke na poslu u pitanju, ali od vaše namere nema ništa. Naći ćete se u vrtlogu i centru zbivanja, pa budite mudri i taktični. Ne ispoljavajte previše svoja osećanja i razmišljanja. Budite iskreni ali vodite računa da druge ne uvredite svojim stavovima. Usmerite se na to da zaposlenima date prave, tačne i precizne informacije i držite se činjenica. Novac kasni pa će vas finansije jako brinuti ove sedmice. Zauzeti, kod vas je moguća tajna veza. Pazite šta radite, da ne biste zažalili zbog preljube. Slobodni, vas očekuje pomalo neobična i bruna sedmica. Partner iz prošlosti želi pomirenje, a vi ćete se naći u nedoumici prihvatiti ga nazad ili ne.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments