vaga211111111111111111 Nedeljni horoskop: 07. novembar – 13. novembar

Ne brzajte sa željom da pošto-poto nešto menjate ili korigujete. Vas je krizni period zaobišao, pa ne treba dodatno da stvarate drugima tenzije i da pokušavate da ih remetite. Držite se rutine i ne eksponirajte se previše kako vas ne bi drugi dodatno angažovali i zasuli poslom. Pažnju sa projekata mogu da vam skrenu birokratski problemi, pa se skoncentrišite da prvo njih rešite. Postoji mogućnost da finansije popravite  kroz naplatu nekog potraživanja. Zauzete Vage nervira to što je partner povremeno bahat i pun nerazumevanja za vaše potrebe. Zbog egoističnosti i bezobrazluka neki će sledeći vikend dočekati kao slobodne osobe. Slobodne Vage pokušavaju da kontrolišu svoje emocije u neobaveznoj vezi, ali pošto ste se ludo zaljubili to će vam sve teže polaziti za rukom.

skorpija211111111111111111 Nedeljni horoskop: 07. novembar – 13. novembar

U okviru vaše delatnosti obim posla se sve više povećeva, a vaše nezadovoljstvo raste. Veoma ste nezadovoljni trenutnim materijalnim statusom, pa je vreme da tražite unapređenje ili povišicu. Mnogi od vas će imati prilike da zarade dodatno baveći se honorarnim poslom, a postoji i mogućnost da novčana sredstva donese bavljenje nekim hobijem. Pretrpećete i kritike od nadređenih zbog toga što neki projekat kasni vašom krivicom, ali zarlog za propust nije vaša nemarnost. Problem je tehničke prirode. Ovo nije period u kome možete da računate na ozbiljnu vezu. Šta god pričali, aspekti govore da to može da bude samo burna avantura. Zauzete Škorpije partner ograničava i sputava. Imate problem sa tim što ste uspešniji od voljene osobe, a to drugu stranu frustrira i čini nervoznom.

strelac211111111111111111 Nedeljni horoskop: 07. novembar – 13. novembar

Najbolje bi bilo da odustanete od partnerstva sa prijateljem. Takav poslovni potez doneo bi vam samo novčane gubitke i nerviranje. Vodite računa na koga se oslanjate i nikako ne podižite kredite niti pozajmljujte novac. Vi ste majstor improvizacije, pa iskoristite tu veštinu da biste došli do željenih rezultata. Zauzeti će se iznenaditi jer će im voljena osoba prirediti neko simpatično iznenađenje. Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju nekoga na proslavi ili nekom izlasku. To je verovatno mlađa osoba ili neko iz drugog mesta.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments