ovan2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 14. novembar – 20. novembar

Imate neodoljivu potrebu da budete glavni, da rukovodite i da sve držite pod kontrolom, ali vam baš ne ide sve po planu. Ne možete da se oslonite na kolege jer nisu stručni, pa ste u većini situacija osuđeni na sami sebe. Uvidećete da su vam potrebni čvrsti živci jer će doći do napetih situacija i neminovnih svađa, jer u vašem kolektivu ima osoba koje su nezadovoljne tretmanom uopšte. Čeka vas naporna nedelja i rad vikendom, pa ćete zbog toga biti na ivici da započnete konflikte i svađe. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju nekoga preko prijatelja, osobu koja prolazi kroz vaše mesto ili potencijalno zauzetog partnera. Bolji dani slede, a do tada maštajte. Zauzeti Ovnovi biće podrška partneru koji prolazi kroz porodične probleme kao i neprijatne situacije na poslu.

bik1111111111111111111 Nedeljni horoskop: 14. novembar – 20. novembar

Kada je posao u pitanju, uvek polazite od sebe, ali vam najviše zameraju što sebe stavljate u prvi plan i ponašate se kao da ste merilo svih stvari. Komplikacije su prisutne, mnogi će preispitivati vaše odluke, ali nemojte da sumnjate u sebe. To je samo znak nečije ljubomore i nesposobnosti. Vodite se intuicijom, do sada vas nije izneverila, a vaš odnos sa saradnicima počeće da se menja već sredinom nedelje. Slobodni su već neko vreme u kontaktu sa osobom koja im se sviđa, pa će očekivano doći do konkretizacije vašeg odnosa. Za vikend je moguće i prijatno poznanstvo preko interneta. Zauzeti Bikovi su nasmejani, srećni i za sada im u ljubavi cvetaju ruže.

blizanci2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 14. novembar – 20. novembar

Taktizirate i dremate na poslu. Svaki angažman ste sveli na minimum, a sve vreme samo lovite tuđe greške umesto da poradite na svojima. Mnoge probleme ne možete da rešite ma koliko da se trudite, pa jednostavno ostavite neke poslove po strani i skoncentrišite se na kratkoročne planove. U suštini, ne pravite velike greške, ali bilo bi poželjno da na poslu budete marljivi kao što je to bio slučaj u prethodnom periodu. Zauzeti Blizanci su u nestabilnom periodu. Partner želi neke promene, a vi čak ne znate ni da li je on idelan za vas. Slobodni Blizanci sve potencijalne partnere uopređuju sa bivšom ljubavi, pa otud utisak da ni jedan ne valja.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments