vaga2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 14. novembar – 20. novembar

Očekujte početkom nedelje da se vaše finasije poboljšaju. Počeli ste da perspektivnije razmišljate o poslu i da planirane zadatke završite u napred. Takođe, krenuli ste da pomno analizirate greške kao i uspehe i da pravite strateški plan onoga što vam donosi profit i boljitak. Množda nećete napredovati ove nedelje, ali na dobrom ste putu da uskoro dobijete lidersku poziciju. Zauzete Vage može da iznenadi trudnoća. Za sada odložite planove za preseljenje ili ulaganje u nekretnine. Slobodne Vage su mnogo nežne, fine i ne vide ničije mane, pa vodite računa da se ne upustite u avanturu sa osobama koje su sklone da često menjaju partnere i koje bi vas povredile emotivno.

skorpija2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 14. novembar – 20. novembar

Mnoge Škorpije odlučiće da karijeru počnu u inostranstvu ili u velikim korporacijama. Podrška i savet porodice biće vam dragocena i presudna u vašoj odluci. Dinamični ste pa ćete takve poslove i birati. Obratite pažnju na mlađe kolege koji često greše i neodgovorni su pa nadređenima može da deluje kao da ih niste dobro obučili i savetovali. Na poslu imate čvrst stav, niste baš fleksibilni, a to će vam najbliži saradnici i najviše zameriti. U ljubavi kao da nosite masku, partner se trudi, a vi ste nedostižni i hladni. Svoju ljubav i naklonost pokazujete na veoma čudan i specifičan način. Slobodne Škorije započeće vezu sa osobom sa kojom su već dugo prijatelji.

strelac2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 14. novembar – 20. novembar

Ako trenutno nemate posao ili radite nešto što vas ne emotiviše i ne ispunjava, pričajte o svojim težnjama jer nikada ne znate ko  može da vam pomogne. Imate potrebu da se iskažete u nekom kreativnom zanimanju, a možda neko od koga nikada ne biste očekivali pomoć pomogne vam da svoj san i ostvarite. Izbegavajte partnersta, jer to bi vam donelo samo finansijske probleme. Moguće  je potpisivanje nekog bitnog dokumenta tokom ove ili sledeće nedelje. Slobodni Strelčevi shavtili su da im trenutno veza ne bi prijala, pa uživaju u slobodi, neobaveznim flertovima i avanturama. Zauzeti Strelčevi se sve više raspravljaju oko sitnica. Pokušajte da budete malo popustljiviji u odnosu.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments